Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adrian Vasile a vorbit despre posibilitatea de a prelua naţionala feminină, în viitorul apropiat. "Asta e deviza mea în viaţă"

VIDEO | Adrian Vasile a vorbit despre posibilitatea de a prelua naţionala feminină, în viitorul apropiat. "Asta e deviza mea în viaţă"

Handbal

Comentarii

Adrian Vasile, actualul antrenor al handbalistelor de la CSM Bucureşti, este văzut ca un posibil înlocuitor al selecţionerului Tomas Ryde, la cârma naţionalei feminine a României, cea care nu a convins la Campionatul Mondial din Japonia, din luna decembrie.

Chiar dacă este cel mai în vogă antrenor român şi este considerată o soluţie viabilă pentru naţionala României, Adrian Vasile nu se alarmează şi nu doreşte ca lucrurile să se întâmple artificial, grăbite de anumite judecăţi, luate cu jumătăţi de măsură. Întrebat despre această posibilitate, Vasile a răspuns: 
 
"Aş spune că toate lucrurile la momentul potrivit, asta e deviza mea în viaţa. Aşa că nu cred că lucrurile trebuiesc grăbite. E prea devreme să vorbim despre lucrul ăsta şi nici nu e corect. Echipa României are staff tehnic şi nu e corect să intru într-o astfel de discuţie".
 
În paralele cu mandatul de la CSM Bucureşti, Adrian Vasile este şi secundul lui Per Johansson la naţionala feminină a Muntenegrului, viitoarea adversară a României din turneul preolimpic, din luna martie, ce se va disputa chiar în Muntenegru. Acesta a declarat că singurul adversar pe care nu şi l-ar fi dorit în drumul către Tokyo era naţionala României.
 
"Să fiu foarte sincer, mi-aş fi dorit să nu fie România în acel turneu, dar până la urmă aşa a picat. O să fie foarte greu de gestionat. O să am experienţa meciului de la Campionatul Mondial.  Tot ce îmi doresc, şi asta le-am spus şi lor, este să facem cumva să mergem împreună la Jocurile Olimpice", a completat Vasile.
 

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare