Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adrian Vasile, antrenor CSM Bucureşti, după victoria cu Măgura Cisnădie. "Nu a fost uşor. Am avut prea multe ratări şi a intervenit nesiguranţa"

VIDEO | Adrian Vasile, antrenor CSM Bucureşti, după victoria cu Măgura Cisnădie. "Nu a fost uşor. Am avut prea multe ratări şi a intervenit nesiguranţa"

Handbal

Comentarii

Echipa feminină de handbal CSM Bucureşti a reuşit să o învingă Măgura Cisnădie, scor 24-18 (11-10), într-o partidă din etapa a Vlll-a a Ligii Naţionale. Partida a fost una mai dificilă pentru fosta campioană a Europei decât o arată scorul final.

După o primă repriză foarte echilibrată, CSM Bucureşti a reuşit să calce acceleraţia în actul secund şi să se detaşeze decisiv, înregistrând un nou succes în Liga Florilor, scor 24-18. Adrian Vasile, antrenorul principal al celor de CSM Bucureşti a recunoscut faptul că formaţia din Cisnădia a dat o replică bună, însă a pus pe seama echilibrului şi faptul că echipa sa a ratat foarte mult. De asemenea, câteva din "tigroaice" au fost menajate după duelul de Liga Campionilor, cu Rostov.
 
"N-aş spune că a fost uşor, având în vedere că a trebuit să suferim foarte mult timp în acest meci, nu neapărat că nu am fi găsit situaţii bune de finalizare, dar am avut prea multe ratări şi atunci când se leagă aceste ratări, în mintea oricăruia intervine nesiguranţa şi atunci e absolut normal. Da, ambii pivoţi eliminaţi, la fel, multe ratări din partea noastră, un meci uşor ciudat din punctul acesta de vedere. Nu fac nicio improvizaţie, cred că toată lumea joacă pe postul ei, adică n-am nicio improvizaţie pe care o fac. Sunt aceste fete care absentează din echipă, staff-ul medical face eforturi foarte mari ca să le recupereze, a fost şi un plan al nostru după meciul cu Rostov să lăsăm câteva jucătoare să iasă din circuitul antrenamentelor, ca să-şi rezolve câteva probleme, astfel ca să poată să revină pe final, în ultimele două săptămâni, care sunt cele mai importante pentru noi", a spus Adrian Vasile.
 
În următoarea partidă din grupele Ligii Campionilor, CSM Bucureşti o întâlneşte pe Lublin, duminică, 3 noiembrie, în deplasare, de la ora 19 (ora României). În clasamentul grupei, CSM este pe primul loc, cu 5 puncte, urmată de Esbjerg - 4 puncte, Rostov-Don - 3 puncte şi Lublin - 0 puncte. În partida din prima manşă cu Lublin, CSM Bucureşti s-a impus clar, 35-19. Până la retur, Adrian Vasile simte că mai are lucruri de pus la punct.
 
"Faza a doua a început să arate puţin mai bine, suntem mai concentraţi pentru lucrul acesta şi sper ca în următoarele două săptămâni să mai punem câteva cărămizi, să arate mai bine lucrul. Trebuie menţinută o fază bună defensivă, pentru că ăsta este cel mai important aspect, iar în atac, eu sunt genul de om care nu mă bucur nici când facem ceva excelent, dar nici nu pun cenuşă în cap atunci când facem ceva care nu arată bine. Linia echilibrului e foarte importantă pentru mine şi aşa cum arătăm în ultimul timp sunt destul de mulţumit", a completat Adrian Vasile.
 
Selecţionerul naţionalei feminine de handbal a României, suedezul Tomas Ryde, a declarat că sunt 20% şanse ca handbalista Cristina Neagu să fie în lotul pentru Campionatul Mondial din luna noiembrie a acestui an, din Japonia. Chiar şi aşa, Adrian Vasile consideră că echipa naţională a României trebuie să se descurce cu sau fără Cristina Neagu, fiindcă nu are de ales.
 
"20% înseamnă şanse foarte mici, eu cred că România, şi cu Cristina, şi fără Cristina, la Campionatul Mondial trebuie să aibă un plan foarte bun, mai ales pentru jocul de atac. Inclusiv ea jucând la acest Mondial e foarte greu ca ea să fie aşa cum ne-o amintim. Vine după o perioadă de aproape un an de zile în care nu a jucat", a conchis Adrian Vasile.
 

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare