Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adrian Vasile îl poate înlocui pe Tomas Ryde şi la echipa naţională a României. "Nu cred că există o mândrie mai mare"

VIDEO | Adrian Vasile îl poate înlocui pe Tomas Ryde şi la echipa naţională a României. "Nu cred că există o mândrie mai mare"

Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal feminin a României mai are de trecut un singur hop pentru a ajunge la Jocuri: turneul preolimpic, unde le va avea ca adversare pe Norvegia, Muntenegru şi Coreea de Nord. În cazul în care fetele nu se vor califica la Tokyo, selecţionerul Tomas Ryde are postul în pericol. Locul acestuia poate fi preluat de Adrian Vasile.

Adrian Vasile este cel mai în vogă antrenor român de handbal. A reuşit să le revitalizeze pe jucătoarele de la CSM Bucureşti, după începutul ezitant sub comanda lui Tomas Ryde. În acelaşi timp, Vasile se achită perfect de atribuţiuni şi la naţionala feminină a Muntenegrului, acolo unde este secundului lui Per Johansson. Tehnicianul în vârstă de 37 de ani nu are refuza o astfel de propunere, dacă aceasta va veni.
 
"Nu cred că există o mândrie mai mare decât să fii antrenorul echipei naţionale sau să fii, atunci când eşti jucător, să fii convocat în echipa naţională. N-aş fi primul care spune că o echipă naţională, mai ales a ţării tale, nu se refuză", a declarat Adrian Vasile, la Telekom Sport.
 
Antrenorul CSM-ului, care este şi secundul naţionalei din Muntenegru, va fi din nou adversarul României la preolimpic. La Mondialul din Japonia, muntenegrenecle au terminat pe locul 5. România a ocupat poziţia a 12-a. 
 
"Cred că să fi fost antrenorul echipei naţionale a României aş fi simţit înzecit mai mult decât am simţit ca fiind antrenorul Muntenegrului. Nu că acolo nu m-am ataşat şi de fete, şi de ţară, şi de tot, de planul pe care-l avem, dar niciodată o altă echipă naţională nu poate să trezească în tine ce trezeşte propria ţară", a completat Vasile.
 

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare