Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alaves - Real Madrid 1-0. Va fi demis Lopetegui? Realul a pierdut la ultima fază şi este egalată în clasament de Alaves

VIDEO | Alaves - Real Madrid 1-0. Va fi demis Lopetegui? Realul a pierdut la ultima fază şi este egalată în clasament de Alaves

Real Madrid

Comentarii

Realul continuă criza de rezultate şi postul lui Lopetegui este în pericol, după ce "galacticii" au pierdut, 0-1, pe terenul lui Alaves.

Real Madrid nu îşi revine din perioada proastă. După înfrângerea din Liga Campionilor cu ŢSKA Moscova, înregistrează un nou eşec şi în La Liga, pe terenul lui Alaves. Golul gazdelor a venit pe final, chiar la ultima fază, într-un moment în care Courtois a gestionat greşit ieşirea din poartă. 

Este pentru prima dată în acest secol când Real nu reuşeşte să înscrie în patru meciuri consecutive în toate competiţiile. Ultima oară când s-a întâmplat acest lucru a fost în aprilie 1985. 

În urma meciului, Alaves o egalează pe Real şi se află pe locul 3 în Primera Division, cu 14 puncte. 


Alaves - Real Madrid 1-0
Manu 90+5

Echipele de start

Alaves: Pacheco - Navarro, Laguardia, Maripan, Duarte - Brasanac, Pina, Wakaso - Ibai, Calleri, Jony 

Real Madrid: Courtois - Odrizola, Varane, Sergio Ramos, Nacho - Modric, Casemiro, Kroos - Bale, Benzema, Ceballos

Min. 90+5: GOOOL Alaves! Gazdele profită de o greşeală a lui Courtois, iar Manu împinge mingea din faţa porţii. 


Trei meciuri consecutive fără gol marcat şi o deplasare deloc facilă. Real Madrid a câştigat ultimul meci pe 22 septembrie.

De atunci, formaţia lui Lopetegui a pierdut cu Sevilla şi ŢSKA Moscova, iar cu Atletico Madrid a remizat pe Bernabeu, 0-0. Formaţia blanco merge acum la Alaves, pe un stadion pe care nu se câştigă uşor.

  • LIVE | Alaves - Real Madrid, sâmbătă de la 19:30 pe Telekom Sport 2 

Gazdele sunt însă ferm convinse că perioada de secetă a ”albilor” se va încheia la un moment dat, doar că speră ca revirimentul madrilenilor să nu se producă în acest weekend. Alaves e pe 6 în campionat şi are o singură înfrângere în ultimele 6 jocuri.

Real Madrid nu va conta la acest meci pe Isco, Marcelo şi Daniel Carvajal, toţi trei accidentaţi, în timp de Gareth Bale e pe punctul de a reveni, accidentarea sa fiind mai puţin gravă decât s-a crezut iniţial.

  • LIVE VIDEO | Alaves - Real Madrid, sâmbătă de la 19:30 pe Telekom Sport 2 

Anul trecut, madrilenii s-au impus la Alaves cu 2-1 şi au câştigat partida de pe Bernabeu cu 4-0. Ultimele trei deplasări ale Realului pe acest stadion s-au încheiat cu victorii facile: 3-0, 4-1 şi 2-1.

Formaţii probabile

Alaves: Pacheco - Aguirregabiria, Navarro, Laguardia, Duarte - Gomez, Brasanac, Wakaso, Jony - Sobrino, Calleri

Real Madrid: Courtois - Odriozola, Varane, Ramos, Nacho - Modric, Casemiro, Kroos - Bale, Benzema, Asensio

Afla mai multe despre: alavesreal madridprimera divisionla liga 

viewscnt
Articole similare