Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alexa ştie unde se joacă retrogradarea în finalul de sezon: "Aici se poate face diferenţa"

VIDEO | Alexa ştie unde se joacă retrogradarea în finalul de sezon: "Aici se poate face diferenţa"

Dunarea Calarasi

Comentarii

Dunărea a câştigat în etapa a 12-a play-out-ului şi a marcat din nou două goluri în Liga I după aproape două luni. Ultima oară, echipa lui Alexa reuşise performanţa în deplasarea de la Botoşani.

Dunărea se pregăteşte acum pentru un alt meci pe teren propriu, împotriva lui Gaz Metan Mediaş. 
 
"O victorie importantă, aveam mare nevoie de cele trei puncte ca să putem să ne batem până la final pentru a ne atinge obiectivul. Cred că e o victorie meritată. Avem nevoie de cele trei puncte cu Mediaş. Avem foarte mulţi accidentaţi din păcate, şi asta s-a văzut şi astăzi. Trebuie să rămânem modeşti, pentru că, aţi văzut, la fiecare etapă se poate schimba ierarhia. Trebuie să profităm de fiecare meci ca să obţinem maximum. Astăzi am făcut un prim pas, am câştigat. Dacă vom câştiga cu Mediaş, există posibilitatea, nesperată la un moment dat, să mergem la Hermannstadt în vacanţă. Şi atunci putem pregăti meciul de baraj" a spus antrenorul călărăşenilor la finalul partidei contra Chiajnei. 
 
În play-out s-a jucat la foc automat. În trei săptămâni, Dunărea va aduna 6 partide jucate. 
 
"Sunt mulţi jucători care au venit, unii pe final de carieri, unii care vor să demonstreze, fiind împrumutaţi de la echipele lor de club, şi atârnă foarte greu o retrogradare. Să înţeleagă lucrul ăsta, pentru că vor pleca clar cu un minus în anul următor, ca şi statut personal. Nu este uşor să joci la retrogradare, nu este uşor să antrenezi la retrogradare, unde fiecare meci poate să fie decisiv. Cred că diferenţa în aceste ultime două etape o va face foarte mult prospeţimea fizică. Pe finalul ăsta de campionat, echipele mai obosite au de pierdut" a încheiat Dan Alexa. 
 

Afla mai multe despre: dunărea călăraşidan alexaevitarea retrogradării 

viewscnt
Articole similare