Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alexandru Stan după primul său derby Dinamo - FCSB: ”Îmi doresc ca Dinamo să fie în play-off”

VIDEO | Alexandru Stan după primul său derby Dinamo - FCSB: ”Îmi doresc ca Dinamo să fie în play-off”

FCSB

Comentarii

Fundaşul în vârstă de 29 de ani a evoluat pentru prima dată într-un Dinamo - FCSB. Alexandru Stan a recunoscut că nu a fost refăcut complet pentru acest meci şi a transmis un mesaj surprinzător către rivalii din Ştefan cel Mare.

”Mă bucur că nu am mâncat bătaie” a spus Stan la finalul meciului pe care echipa sa l-a terminat în inferioritate numerică. Francezul Harlem Gnohere a fost eliminat încă din minutul 51, obligându-şi coechipierii la un efort suplimentar pe parcursul reprizei secunde: ”Este primul meu derby în calitate de jucător al lui FCSB, dar sunt puţin supărat, pentru că aveam nevoie de cele trei puncte” a explicat Alexandru Stan.

Fostul fundaş al Astrei a evoluat contra lui Dinamo, deşi nu a fost complet refăcut: ”Eu şi Planic nu am fost 100%. Am forţat, pentru că mi-am dorit foarte mult să joc. Şi el la fel. Din păcate m-am lovit din nou la final” a mai spus fotbalistul roş-albaştrilor.

”Îmi doresc ca Dinamo să fie în play-off, pentru că meciurile contra lor sunt frumoase” a adăugat el la finalul partidei.
 

Afla mai multe despre: alexandru stanfcsbdinamodinamo-fcsb 

viewscnt
Articole similare