Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alibec dezvăluie că a avut o ofertă din străinătate: "Nu m-au lăsat alţii şi m-am dus în jos". Ce spune despre faultul la Kelic

VIDEO | Alibec dezvăluie că a avut o ofertă din străinătate: "Nu m-au lăsat alţii şi m-am dus în jos". Ce spune despre faultul la Kelic

Astra Giurgiu

Comentarii

În startul partidei cu Universitatea Craiova, Alibec a avut o intrare periculoasă, dar a primit doar cartonaşul galben. Alibec a comentat după meci intervenţia şi eventuala plecare din Liga 1.

"Am ridicat piciorul foarte sus, dar nu a fost intenţie. Dacă voiam să îl lovesc, ţineam piciorul în continuare sus. Mi l-am retras. Probabil era prea devreme să primesc cartonaş roşu. Când am văzut că avea sânge pe faţă am crezut că o primesc roşu", a spus Alibec despre fault. 

Tot la flash interviul de după meci, Denis Alibec a vorbit şi despre partida cu FCSB, pe care o ratează şi despre faptul că nu a fost lăsat să plece în perioada în care juca pentru echipa antrenată de Nicolae Dică. "Îmi pare foarte rău, din primul minut m-am gândit numai la asta. Sunt la Astra, ce o fi o fi, trebuie să joc fotbal prima dată. Am avut un tren să plec afară, dar nu m-au lăsat alţii şi din păcate m-am dus în jos".

Potrivit spuselor lui Alibec, nu a căutat să ia al doilea cartonaş galben, pentru că a crezut că regulamentul s-a modificat. "Dacă iei două galbene trebuie să stai în competiţia în care le-ai luat. Nu puteam să iau cartonaş galben, e antifotbal". 

Afla mai multe despre: astra giurgiualibecfcsb 

viewscnt
Articole similare