Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alibec, frustrat după înfrângerea de la Cluj: "Acesta este jocul CFR-ului. Nu meritam să pierdem"

VIDEO | Alibec, frustrat după înfrângerea de la Cluj: "Acesta este jocul CFR-ului. Nu meritam să pierdem"

Astra Giurgiu

Comentarii

CFR Cluj a învins-o pe Astra Giurgiu, scor 2-1, în epilogul primei etape din play-off. Meciul a fost disputat de la egal la egal, însă la final doar o echipă a fost câştigătoare, iar rezultatul l-a nemulţumit pe Denis Alibec.

Starul de la Astra şi-a vărsat frustrarea la flash interviul de la finalul meciului: "Cu siguranţă nu meritam să pierdem acest meci, am avut mult mai multe ocazii decât ei şi posesia de partea noastră, dar acesta e jocul CFR-ului. Au două ocazii, dau două goluri. Nu a fost niciodată o diferenţă între noi şi ei. În toate meciurile pe care le-am jucat cu ei am fost de la egal la egal. Pur şi simplu e foarte greu să câştigi la Cluj. Mereu a fost aşa, nu ştiu de ce. 

În seara asta ne-a lipsit norocul. Am avut două ocazii foarte mari şi nu am ratat în tot campionatul cât am ratat în această seară"

Prin acest rezultat, Alibec este de părere că şansele la titlu ale celor de la Astra s-au diminuat şi practic va fi imposibil ca echipa sa să îşi treacă în palmares al doilea campionat din istorie: "Probabil dacă plecam cu un punct era altceva, dar CFR s-a distanţat şi avem de muncă pentru a-i ajunge din spate", a mai spus atacantul. 

Victorie imensă obţinută de CFR Cluj, acasă, cu Astra Giurgiu. Alexandru Păun a fost eroul lui Dan Petrescu

Formaţia CFR Cluj a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Astra Giurgiu, în ultimul meci al primei etape a play-off-ului Ligii I. Pentru CFR Cluj au marcat Deac '8 şi Păun '81, iar pentru Astra a punctat Alibec '58 (penalti).

Afla mai multe despre: denis alibecastra 

viewscnt
Articole similare