Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alibec, mesaj pentru Gică Hagi după ce Viitorul a ratat calificarea în play-off: "El are alte metode de a juca fotbal"

VIDEO | Alibec, mesaj pentru Gică Hagi după ce Viitorul a ratat calificarea în play-off: "El are alte metode de a juca fotbal"

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu s-a calificat în play-off după egalul, 2-2, cu Sepsi Sf. Gheorghe, iar golul egalizator al giurgiuvenilor a fost marcat de Denis Alibec, principala "gură de foc" a echipei lui Bogdan Andone. Atacantul a ţinut să îi transmită la flash interviu un mesaj lui Gheorghe Hagi, fostul său antrenor.

Astra, Gaz Metan şi Viitorul s-au luptat până în ultima etapă pentru calificarea în play-off. Dintre cele trei, doar două s-au calificat, iar echipa care a luat drumul play-out-ului a fost Viitorul, o premieră negativă pentru formaţia antrenată şi patronată de Gheorghe Hagi. 

La flash interviul de la finalul meciului, Alibec nu şi-a uitat fostul antrenor şi a ţinut să îi transmită un mesaj după ultima etapă a sezonului regulat: "Îmi pare rău pentru el, dar asta e viaţa. El are alte metode de a juca fotbal, joacă cu foarte mulţi tineri, probabil s-a văzut şi lucrul acesta".

Denis Alibec a jucat pentru Viitorul în sezonul 2012-2013, împrumutat fiind de la Inter Milano, iar Gică Hagi a pus umărul la revitalizarea carierei lui Alibec. În 23 de meciuri pentru Viitorul, Alibec a marcat cinci goluri şi a oferit cinci assist-uri. 

Afla mai multe despre: denis alibecgica hagiastra 

viewscnt
Articole similare