Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alin Minteuan a explicat cel mai rapid gol din acest sezon al Ligii 1: "Nu a fost întâmplător". Avertismentul pentru Culio

VIDEO | Alin Minteuan a explicat cel mai rapid gol din acest sezon al Ligii 1: "Nu a fost întâmplător". Avertismentul pentru Culio

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Alin Minteuan, a dezvăluit că golul marcat de George Ţucudean în secunda 19 a meciului cu Sepsi nu a venit în mod întâmplător, faza fiind lucrată la antrenamente.

"Patru meciuri câştigate. Am mărit un pic diferenţa, iar presiunea este în partea cealaltă. Acest gol nu a venit întâmplător. Am pregătit ceea ce s-a întâmplat astăzi, aşa că nu este nimic întâmplător. Eu mă bucur că George a făcut diferenţa. Nu ştiu dacă a fost în discuţii să plece, dar mă bucur că este aici şi marchează.

A fost o minge pierdută în zona centrală, după aceea greşeli în lanţ. Acum nu putem să învinuim, iar dacă o facem, o facem în interior şi nu vreau să discut acest lucru în faţa televizorului", a declarat Alin Minteuan, la Telekom Sport.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani s-a referit şi la situaţia lui Emmanuel Culio, care a fost eliminat pentru a treia oară în acest sezon.

"Atitudinea lui este aşa. Este foarte greu acum să-l schimbi. El îşi doreşte foarte mult să câştige. Nu am apucat să văd fazele în care el a luat cartonaşele galbene. Se întâmplă lucrurile astea. O să încercăm să discutăm cu el, dar, încă o dată, el este temperamental şi este greu să-l schimbi. Este fotbalist, are atâtea trofee, meciuri în campionate tari. S-a întâmplat. Sper să nu se mai repete", a mai spus Minteuan.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în prima etapă a play-off-ului Ligii I, meci la care au fost eliminaţi doi jucători, unul de la gazde şi unul de la oaspeţi.

Afla mai multe despre: minteuan 

viewscnt
Articole similare