Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Almeria - Alaves 0-3. Ianis Hagi, rezervă neutilizată. Premieră negativă bifată de român de la transferul în Spania

VIDEO | Almeria - Alaves 0-3. Ianis Hagi, rezervă neutilizată. Premieră negativă bifată de român de la transferul în Spania

Stranieri

Comentarii

Alaves a reuşit o victorie categorică în deplasare, dar Ianis Hagi (25 de ani) a fost rezervă neutilizată la gruparea bască.

Deportivo Alaves a învins, în deplasare, scor 3-0, gruparea Almeria, în debutul etapei a 22-a din La Liga.

Alaves a deschis scorul în minutul 10, prin Samu Omorodion, iar în startul reprizei secunde a reuşit să majoreze diferenţa, dintr-un penalty transformat de Luis Rioja, în minutul 52. Samu Omorodion a stabilit scorul final în minutul 88 şi Alaves s-a impus cu 3-0.

Astfeş, oaspeţii au reuşit să lege a treia victorie consecutivă, au ajuns la patru meciuri fără înfrângere şi se află pe locul 11 în La Liga, cu 26 de puncte, în timp ce Almeria rămâne ultima în clasament, cu 6 puncte şi fără victorie. 

La Alaves, internaţionalul român Ianis Hagi a rămas pe banca de rezerve pe toată durata partidei. Prin urmare, el nu a contribuit cu nimic la această victorie la diferenţă mare de scor

De altfel, decarul celor de la Alaves a bifat şi o premieră negativă, fiin prima dată când nu este folosit deloc în două meciuri consecutive de la transferul în La Liga.

De când a ajuns în Spania, mijlocaşul de 25 de ani a bifat 18 meciuri pentru Alaves, în care a reuşit două goluri şi o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: ianis hagialmeriala ligaalavesstranieri 

viewscnt
Articole similare