Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Andrei Arădoaie, la primul antrenament în sală după 75 de zile: “Gândul meu e doar la Tokyo!”

VIDEO | Andrei Arădoaie, la primul antrenament în sală după 75 de zile: “Gândul meu e doar la Tokyo!”galerie foto

Box

Comentarii

Unul dintre cei mai buni boxeri români a revenit în sala de antrenament după două luni şi jumătate şi trage tare să prindă calificarea la Jocurile Olimpice din Japonia din 2021.

S-a antrenat cum a putut în casă şi în faţa blocului, dar acum Andrei Arădoaie, campionul european la box la U 22, este un sportiv fericit! Pugilistul a revenit în sala de box împreună cu antrenorul său de la lotul naţional, Dumitru Dorobanţu.  

„Este super să fiu din nou în sală alături de Maestru! Putem să ne antrenăm împreună, acum suntem amândoi şi ne punem pe treabă că avem de muncit mult”, a declarat Andrei Arădoaie, componentul lotului naţional de box.

Chiar dacă mai sunt şase luni până la finalul acestui an, sportivul şi-a pus deja dorinţa pentru 2021: să se întoarcă din Japonia cu o medalie olimpică!

„Gândul meu este doar la Tokyo şi la o medalie olimpică! Pentru asta muncesc şi fac atâtea sacrificii!”, a completat Arădoaie.

Pandemia i-a blocat drumul către Olimpiadă

Înainte să înceapă Pandemia, Andrei era Londra, la Turneul Preolimpic, unde se lupta pentru biletul de calificare la Olimpiada de la Tokyo. Sportivul povesteşte că şi-a revenit greu când a aflat că totul se va întrerupe din cauza Coronavirusului. După Pandemie s-a ales şi cu 7 kilograme în plus, dar nu îşi face probleme, le dă jos repede!

„Prima săptămână mi-a fost foarte greu sincer, pentru că am fost într-un vârf de pregătire foarte bun. Mi-a cam tăiat elanul”, a mai spus Andrei Arădoaie.

 ”Pandemia a picat prost pentru că Andrei era într-o formă foarte bună, dar o luăm de la capat şi încercăm să ajungem la aceeşi formă pe care am avut-o la Londra”, a mai spus şi antrenor al lotului naţional de box, Dumitru Dorobanţu.

 Fratele lui o antrenează pe supervedeta Adriana Lima

Pugilistul mai are doi fraţi boxeri. În prezent, fratele cel  mijlociu, Eronim, a trecut la profesionişti, locuieşte la Miami şi este antrenorul personal al Adrianei Lima, supermodelul brazilian, care a lucrat timp de 20 de ani la Victoria s Secret.

„Adriana Lima se antrenează la sală şi, din vorbă în vorbă, a început să o antreneze fratele meu. Este un baiat foarte norocos.  Vorbim cam de 3, 4 ori pe săptămână, în funcţie de cum ne simţim amândoi”, a completat Andrei Arădoaie.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: box 

viewscnt
Articole similare