Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Andrei Cristea e pe aceeaşi linie cu antrenorul său: ”Vreau să avem linişte şi stabilitate”. Căpitanul recunoaşte situaţia grea a echipei sale

VIDEO | Andrei Cristea e pe aceeaşi linie cu antrenorul său: ”Vreau să avem linişte şi stabilitate”. Căpitanul recunoaşte situaţia grea a echipei sale

CSM Poli Iași

Comentarii

FCSB a revenit pe locul 2, cu 31 de puncte după victoria de la Iaşi. Roş-albaştrii sunt în spatele liderului CFR Cluj care are 33 de puncte. FC Viitorul este pe locul 3, cu 29 de puncte.

La finalul partidei de la Iaşi, Andrei Cristea, căpitanul gazdelor a explicat care este situaţia internă a echipei sale şi a subliniat faptul că deşi echipa sa a jucat bine, moldovenii au pierdut în faţa unei echipe mai bune: ”Au fost momente plăcute aici, dar trebuie să trăim din prezent. Situaţia este grea. Am pierdut, dar am pierdut în faţa unei echipe mari. Nu vreau să comentez prea mult de ceea ce se întâmplă. Îmi felicit colegii pentru prestaţia din seara asta, atât s-a putut. Am jucat împotriva unei echipe cu individualităţi de marcă în ofensivă”

Cristea simte în calitate de lider din teren al echipei că este extrem de dificil să gestionezi un vestiar nemulţumit. La Iaşi problemele par din ce în ce mai acute, iar faptul că la club există probleme financiare afectează parcursul echipei: ”Întotdeauna e bine ca ceea ce se întâmplă în club să rămână în bucătăria internă. Vreau să avem linişte. E importantă liniştea şi stabilitatea. E clar că nu e simplu să gestionezi un vestiar nemulţumit, e clar că lucrurile care se întâmplă nu ne ajută. Dar nu sunt lucrurile noastre, noi trebuie să ne antrenăm şi să ne vedem de treabă” a mărturisit Cristea la Telekom Sport.

În minutul 77, Panţîru l-a faultat în careu pe Dennis Man, iar Tănase a transformat lovitura de la 11 metri care a adus victoria roş-albaştrilor. Cristea îţi apără coechipierul: ”Se întâmplă. Este un jucător tânăr, altă dată ne-a ajutat. Trebuie să-l ajutăm să crească” a mai spus Andrei Cristea la microfonul Telekom Sport.

Afla mai multe despre: andrei cristeapoli iaşifcsb 

viewscnt
Articole similare