Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Andrei Ivan a reuşit dubla în amicalul Craiovei şi apoi l-a înţepat pe Piţurcă: "Am jucat doi ani de zile doar în stânga, acolo mi-este locul!"

VIDEO | Andrei Ivan a reuşit dubla în amicalul Craiovei şi apoi l-a înţepat pe Piţurcă: "Am jucat doi ani de zile doar în stânga, acolo mi-este locul!"
Comentarii

Andrei Ivan, atacantul Universităţii Craiova, a reuşit o dublă în meciul amical câştigat, vineri, de olteni, cu scorul de 3-1 (2-0), împotriva cehilor de la MFK Karvina, iar la final a subliniat că locul său este în flancul stâng.

În amicalul cu cehii, Andrei Ivan a fost folosit de Papură pe poziţia sa de bază, după ce, în prima parte a sezonului, evoluase în centrul ofensivei, sub comanda lui Victor Piţurcă.

"Am jucat doi ani de zile doar în stânga, acolo mi-este locul şi sunt bucuros că am înscris astăzi, am câştigat şi sper s-o ţin în campionat la fel. Am făcut un meci foarte bun, suntem mulţumiţi că am câştigat", a declarat Andrei Ivan, care a marcat în minutele 5 şi 79, în meciul de vineri.

Oltenii au încheiat, vineri, stagiul de pregătire din Antalya, cu două victorii şi trei înfrângeri.

"Am făcut un cantonament foarte bun, ne-am antrenat foarte bine, chiar dacă am avut nişte meciuri în care nu am câştigat. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, să învăţăm ceva din ele şi când o să mergem în campionat să ne prezentăm foarte bine", a adăugat Ivan.

U Craiova - Gaz Metan, vineri, 31 ianuarie, ora 20:00, Telekom Sport 1

U Craiova - Gaz Metan Mediaş se va disputa, vineri, 31 ianuarie, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe Telekom Sport 1.

"Trebuie să mergem în campionat şi să câştigăm primul meci, cu Gaz Metan şi să ne calificăm în play-off. Va fi un meci foarte greu, mai ales că va fi primul meci şi o s-l avem şi acasă. Sperăm să-l câştigăm şi să luăm cele trei puncte", a mai spus Ivan, care le-a transmis fanilor să vină la stadion, la meciul cu Gaz Metan, pentru că "nu o să-i dezamăgim!".

Afla mai multe despre: u craiova 

viewscnt
Articole similare