Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Andrei Prepeliţă a plecat la vestiare alături de un membru al staffului FCSB-ului în mijlocul confruntării cu vicecampioana! Ce s-ar fi întâmplat

VIDEO | Andrei Prepeliţă a plecat la vestiare alături de un membru al staffului FCSB-ului în mijlocul confruntării cu vicecampioana! Ce s-ar fi întâmplat

FC Argeș

Comentarii

În a 12-a etapă a Ligii 1, FCSB avea să primească vizita lui FC Argeş, pe Arena Naţională. La mijlocul primei reprize, în jur de minutul 27, antrenorul oaspeţilor, Andrei Prepeliţă (36 de ani), a fost nevoit să plece la vestiare.

Andrei Prepeliţă a plecat la vestiare alături de un membru al staffului FCSB-ului în mijlocul confruntării cu vicecampioana

După trei înfrângeri la rând, în care nu a reuşit să marcheze nici măcar o dată, FC Argeş avea să o întâlnească pe FCSB, formaţie care a încasat cel puţin un gol în toate partidele de campionat disputate până acum.

După cinci minute, piteştenii deja punctaseră, prin Andreas Calcan, dar avantajul acestora nu a rezistat mult, Andrea Compagno restabilind egalitatea câteva minute mai târziu.

Următoarea fază notabilă a partidei nu a avut loc pe gazon, ci pe marginea sa. Andrei Prepeliţă a fost surprins mergând spre vestiare alături de Sorin Cristof, membru al staffului medical al vicecampioanei.

Din informaţiile Orange Sport, antrenorului i s-a făcut rău şi a plecat la vestiare, fiind ajutat de maseurul vicecampioanei României.

Doctorul de pe ambulanţă a mers şi el direct la vestiare pentru a-i acorda primele îngrijiri medicale lui Andrei Prepeliţă, care n-a mai revenit pe banca tehnică, iar responsabilităţile sale au fost preluate de antrenorul secund, Constantin Schumacher.

Afla mai multe despre: andrei prepeliţă 

viewscnt
Articole similare