Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Anunţul făcut de portarul curtat de FCSB: "Nu ar fi nicio tragedie" Care sunt şansele ca Pleşca să ajungă la roş-albaştri

VIDEO | Anunţul făcut de portarul curtat de FCSB: "Nu ar fi nicio tragedie" Care sunt şansele ca Pleşca să ajungă la roş-albaştri

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Transferul lui Răzvan Pleşca la FCSB nu se va face în această iarnă. Goalkeeperul devine liber de contract abia la vară iar până atunci acesta speră ca interesul vicecampioanei pentru el să se menţină.

Pleşca a vrut să se lase de fotbal anul trecut. În 2019, poate prinde transferul carierei. În vară, atunci când încheie socotelile cu ardelenii. 
 
"Cu siguranţă nu se va face în această iarnă. La vară vom vedea. Până atunci mai este. Ar fi un transfer important, dar nu ar fi nicio tragedie dacă nu s-ar materializa acest transfer. M-am înţeles foarte bine cu Mihai Teja la Mediaş dar am evitat să îl caut în această perioadă. Şi de sărbători şi de Anul Nou nu îl sun, tocmai în ideea asta de a nu se interpreta că forţez la Steaua sau mă autopropun" a spus Pleşca la întoarcerea din cantonament. 
 
Medieşenii s-au antrenat pentru ultimele etape din sezonul regulat în Antalya. Au fost însă suficiente momente când pregătirea a avut de suferit. 
 
"A fost cel mai lejer cantonament din toată cariera mea. Nu ştiu dacă am putut să facem 5-6 antrenamente legate, vremea a fost foarte rea. Toate echipele au avut cam aceleaşi probleme, probabil că de la anul se va schimba perioada de destinaţie a cantonamentelor de iarnă" a încheiat portarul de 36 de ani. 
 

Afla mai multe despre: pleşcagaz metan mediaşfcsbteja 

viewscnt
Articole similare