Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Anunţul lui Vassaras despre introducerea VAR în Liga 1: "Am spus asta de la început!" Asta e poziţia oficială a CCA

VIDEO | Anunţul lui Vassaras despre introducerea VAR în Liga 1: "Am spus asta de la început!" Asta e poziţia oficială a CCA

Arbitraj

Comentarii

Arbitrii au susţinut astăzi problele fizice pentru partea a doua a sezonului. Au lipsit de la Buftea Ovidiu Haţegan şi Istvan Kovacs care au fost solictaţi pentru meciuri în zona Golfului.

Şeful CCA, Kyros Vassaras, le-a pregătit arbitrilor o surpriză. 
 
"Este o testare nouă. Folosim diferite moduri de testare. Cu acesta verificăm capacitatea de accelerare, apoi, la fiecare două luni vom face o nouă testare, la care vom verifica şi alţi parametri. Iar de două ori pe an vom face testul FIFA" a precizat grecul din fruntea Comisiei centrale. 
 
Preşedintele CCA îşi reafirmă sprijinul pentru introducerea VAR în fotbalul românesc. 
 
"Am spus de la bun început că CCA este total de acord. Şi anul trecut, când mi-aţi adresat aceeaşi întrebare, v-am dezvăluit că din punctul de vedere al arbitrilor noi vom fi pregătiţi imediat ce se va face anunţul. În maxim 6 luni arbitrii vor fi gata" a mai declarat Vassaras. 

Afla mai multe despre: testare arbitrivassarasvar 

viewscnt
Articole similare