Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Apariţie nouă la antrenamentul FCSB de dinaintea meciului cu Poli Iaşi. Care este situaţia lotului vicecampioanei

VIDEO | Apariţie nouă la antrenamentul FCSB de dinaintea meciului cu Poli Iaşi. Care este situaţia lotului vicecampioanei

FCSB

Comentarii

Mijlocaşul echipei FCSB, Mihai Pintilii, a revenit, sâmbătă, la antrenamentele "roş-albaştrilor", însă nu s-a pregătit împreună cu colegii săi.

Mijlocaşul de 34 de ani s-a accidentat la începutul lunii septembrie în meciul dintre România şi Muntenegru, din Liga Naţiunilor. Verdictul a fost unul teribil: ruptură musculară la muşchiul femural stâng, astfel că Pintilii are şanse mici să revină pe teren în acest an. Totuşi, el a a fost surprins sâmbătă la antrenamentul vicecampioanei de dinaintea partidei cu Poli Iaşi, care se vede duminică seară în direct la Telekom Sport 1.

Dacă Pintilii nu are nicio şansă să evolueze în meciul cu Poli Iaşi, aproape toţi ceilalţi fotbalişti ai vicecampioanei care au avut probleme în ultima vreme s-au pregătit normal înaintea jocului de duminică. Cu excepţia lui Ovidiu Popescu, care nu va mai juca în acest an.

Chiar şi aşa, FCSB are în continuare probleme de lot. Harlem Gnohere, Romario Benzar şi Bogdan Planic sunt suspendaţi pentru partida cu Poli Iaşi, în timp ce Antonio Jakolis are probleme medicale. 

"În afară de cei trei suspendaţi pe care îi ştiţi şi voi, îi mai avem pe Pintilii, Ovidiu Popescu, care s-a operat, şi Jakolis care are şi el o problemă de două zile", a declarat Nicolae Dică, într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: pintiliifcsbantrenamente 

viewscnt
Articole similare