Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Apariţie surprinzătoare la antrenamentul FCSB-ului. Mirel Rădoi: ”Am venit să-i văd pe jucători!” Ce spune despre EURO 2019

VIDEO | Apariţie surprinzătoare la antrenamentul FCSB-ului. Mirel Rădoi: ”Am venit să-i văd pe jucători!” Ce spune despre EURO 2019

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi se află în această perioadă în Spania, unde îşi desfăşoară cantonamentele FCSB şi Concordia Chiajna. Selecţionerul României U21 a asistat la antrenamentul FCSB-ului şi spune că a venit să-i monitorizeze pe jucătorii pe care-i are în vedere pentru EURO 2019.

România U21 a reuşit să se califice la Campionatul European pentru prima dată în ultimii 20 de ani. Turneul final va avea loc în vară, în Italia şi Mirel Rădoi încearcă să profite de acest timp pentru a construi o echipă cât mai puternică. Selecţionerul naţionalei de tineret a mers şi în Spania, pentru a vedea cum se pregătesc jucătorii pe care-i are în vedere.

”Am venit să văd jucătorii. Văd că sunt bine, sănătoşi, se antrenează foarte bine, sperăm să fie sănătoşi până la sfârşitul sezonului şi înainte de a începe Campionatul European. Eventual, o să  încercăm să mai rezolvăm şi problemele care mai sunt la hotelul la care vom sta în martie. (n.r. Cum sunt condiţiile?) Condiţii foarte bune, dar trebuie să reglăm câteva lucruri, să amenajăm un spaţiu liber pentru jucători în momentul în care vom avea şedinţe şi aşa mai departe”, a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

Fostul căpitan al FCSB-ului spune că n-are emoţii pentru Campionatul European, deoarece jucătorii săi nu au nimic de pierdut, va dimpotrivă:

”(n.r. Nu mai e multă vreme până la EURO, încep emoţiile?) Nu. Sincer, emoţiile mari le-am avut până să ne calificăm la EURO, în cele două ”duble”. Acum cred că pentru noi cel mai important este, în momentul când vom ajunge acolo, să fim la fel de concentraţi cum am tratat cele două ”duble”, pentru că în momentul de faţă, Campionatul European pentru noi şi pentru generaţia asta înseamnă un bonus pentru acea calificare, înseamnă meciuri foarte puternice pentru unii dintre jucători, pentru că vor face pasul către echipa mare”, a mai spus Rădoi.

Fostul mijlocaş spune că şi-ar dori să ajungă în semifinale, însă încearcă să nu pună prea multă presiune pe jucători: ”Când am vorbit despre o calificare din grupe a fost obiectivul pe care noi ni l-am impus singuri, fără să ne întrebe altcineva. Totuşi, trebuie să fim realişti, nu neapărat de adversarii pe care îi vom avea în grupe, ne-am calificat o dată la 20 de ani. Este a doua oară când ne calificăm şi deja vrem performanţe măreţe. Ăsta nu e un lucru rău, dar va trebui ca noi, staff-ul, să avem grijă de felul în care vom încărca psihologic jucătorii cu astfel de informaţii. [...] (n.r. Ce ar însemna pentru tine un succes în Italia?) Depinde ce înţelegem prin succes. Ca echipa să meargă mai departe, să fim în primele patru”.

Afla mai multe despre: mirel radoieuro 2019nationala de tineretromania u21 

viewscnt
Articole similare