Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Are doar 18 ani şi aşteaptă un semn de la FCSB! Becali îl cotează la 50 de milioane şi tocmai a făcut meciul carierei

VIDEO | Are doar 18 ani şi aşteaptă un semn de la FCSB! Becali îl cotează la 50 de milioane şi tocmai a făcut meciul carierei

Liga 2

Comentarii

Tânărul Robert Ion este omul zilei în fotbalul românesc după ce a reuşit o dublă pentru Academica Clinceni în victoria cu Petrolul, scor 2-1. Oaspeţii au condus cu 1-0, însă Academica a revenit senzaţional după pauză, totul graţie puştiului de 18 ani împrumutat de la FCSB.

Robert Ion are o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro la FCSB şi speră că performanţele sale din Liga a II-a nu vor trece neobservate. Speră să revină la echipa de care aparţine în vară şi să joace la prima echipă. Până atunci, aşteaptă un mesaj de felicitare de la Nicolae Dică şi Mihai Stoica.



"Eu nu ştiu nimic (n.r. dacă revine la FCSB în vară), vom aştepta discuţiile următoare, chiar nu am nicio idee. Să sperăm că aşa se va întâmpla (că va fi sunat de Dică sau MM Stoica) A contat destul de mult pregătirea făcută cu FCSB. O altă mentalitate, un alt nivel, o pregătire foarte bună", a declarat Robert Ion.

În vârstă de 18 ani, Robert Ion joacă pe postul de mijlocaş ofensiv, fiind transferat de FCSB în vara lui 2017, de la şcoala de fotbal Regal Bucureşti. Nu a apucat să debuteze pentru echipa de seniori a roş-albaştrilor, însă a fost luat de Nicolae Dică în cantonamentele din vară, după care a fost împrumutat la Clinceni.

VIDEO - Golurile înscrise de Robert Ion în Academica - Petrolul 2-1

Afla mai multe despre: radu ionfcsbacademica 

viewscnt
Articole similare