Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Aroganţa lui Teja după un nou pas greşit făcut de CFR: "Nu mă interesează pe mine"

VIDEO | Aroganţa lui Teja după un nou pas greşit făcut de CFR: "Nu mă interesează pe mine"

FCSB

Comentarii

FCSB poate veni la un singur punct în spatele liderului CFR Cluj. Roş-albaştrii au nevoie de o victorie în meciul de la Concordia Chiajna, care va fi luni, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1.

"Urmează o partidă dificilă, un meci greu, o echipă schimbată, cu un antrenor nou, cu mulţi jucători aduşi în această iarnă. Mergem să câştigăm acest meci, ne dorim foarte mult şi cred că băieţii sunt 100% concentraţi pe meciul de mâine.

A fost o înfrângere în faţa Chiajnei şi atunci este normal să vrei mai mult, să vrei să câştigi acest meci, pentru că trebuie să te ambiţioneze lucrul acesta. Ai pierdut în faţa lor şi atunci ai o revanşă de luat, să încerci să câştigi meciul de mâine.

Ne dorim să devenim mai puternici, echipa să joace un fotbal mai bun, de la meci la meci, ăsta este lucrul cel mai important. Prima dată trebuie să ne uităm în curtea noastră, după care să analizăm celelalte echipe. E momentul să câştigăm fiecare meci, pentru că dacă îţi doreşti să ajungi sus, pe primul loc în clasament şi să câştigi campionatul, trebuie să câştigi fiecare meci. Iar pentru noi fiecare meci este o finală. Nu mă interesează de CFR Cluj" , a declarat Mihai Teja.

Afla mai multe despre: mihai tejafcsbsteauaconcordia chiajna 

viewscnt
Articole similare