Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Arsenal - Napoli 2-0. Tunarii au câştigat duelul cu două goluri marcate în prima repriză

VIDEO | Arsenal - Napoli 2-0. Tunarii au câştigat duelul cu două goluri marcate în prima repriză

UEFA Europa League

Comentarii

Arsenal a defilat în meciul de acasă cu Napoli. Ramsey a deschis scorul după un sfert de oră de joc şi după o fază ca la care Lacazette i-a dat mingea printre picioare lui Koulibali. 10 minute mai târziu fundaşul lui Napoli a gafat mult mai grav. A deviat în propria poartă un şut al lui Torreira, care altfel nu i-ar fi creat probleme lui Meret.

În minutul 59, Arsenal putea face 3-0, iar Ramsey dubla, dar portarul lui Napoli a intervenit spectaculos. Meret a mai avut o paradă şi în faţa lui Maitland-Niles 10 minute mai târziu. 

Atacul nu s-a descurcat la fel de bine. Kamil Zielinski a ratat şansa meciului pentru Napoli. A scăpat singur cu Petr Cecz şi putea să dea un gol care ar fi cântărit enorm în privinţa calificării. 

Koulibali a mai greşit o dată şi în finalul meciului, dar nu s-a văzut şi pe tabelă. Aubameyang a ratat de puţin poarta. 

S-a terminat 2-0 pentru Arsenal, care e favorită la calificarea în semifinalele Europa League.

REZUMAT VIDEO

ARSENAL: Cech - Sokratis, Koscielny, Monreal - Maitland-Niles, Torreira, Ramsey, Kolasinac - Ozil - Lacazette, Aubameyang

NAPOLI: Meret - Hysaj, Maksimovic, Koulibaly, Mario Rui - Jose Callejon, Allan, Fabio Ruiz, Zielinski - Insigne, Mertens

Meciul de pe Emirates Stadium pune faţă în faţă două destine diferite. Primul, este cel al lui Unai Emery care doreşte să îşi treacă al patrulea trofeu Europa League în palmares, după ce a reuşit deja să câştige de trei cu Sevilla. În schimb, Napoli caută primul trofeu european după 30 de ani. În 1989, o echipă care îi avea în componenţă pe Ciro Ferrara, Careca sau Diego Armando Maradona, câştiga Cupa UEFA după o finală în dublă manşă cu Stuttgart. 

Echipa lui Carlo Ancelotti a remizat în weekend cu Genoa, 1-1, meci în care Andrei Radu a avut mai multe intervenţii salvatoare. Partea bună a meciului din Serie A este revenirea lui Lorenzo Insigne şi a lui Faouzi Ghoulam. Dacă la italieni doi jucători au revenit, "tunarii" au în continuare probleme cu doi fotbalişti, astfel Koscielny şi Xhaka nu vor juca în partida de joi. 

ECHIPELE PROBABILE 

  • ARSENAL: Leno, Mustafi, Sokratis, Monreal, Maitland-Niles, Ramsey, Guendouzi, Kolasinac, Iwobi, Aubameyang, Lacazette
  • NAPOLI: Karnezis, Hysaj, Maksimovic, Koulibaly, Ghoulam, Callejon, Allan, Fabian, Insigne, Mertens, Milik

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR TELEKOM SPORT DIN EUROPA LEAGUE:

Slavia Praga - Chelsea 22:00 / Telekom Sport 2

Benfica - Eintracht Frankfurt 22:00 / Telekom Sport 3

Villarreal - Valencia 22:00 / Telekom Sport 4

Afla mai multe despre: arsenalnapoliuefa europa league 

viewscnt
Articole similare