Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Assist de la portar pentru golul genial al lui Gundogan! Manchester City, într-o formă fabuloasă: cifre monstruoase

VIDEO | Assist de la portar pentru golul genial al lui Gundogan! Manchester City, într-o formă fabuloasă: cifre monstruoase

Manchester City

Comentarii

Ederson (27 de ani), portarul lui Manchester City, a oferit un assist la unul dintre golurile marcate de Ilkay Gundogan (32 de ani) în meciul City - Tottenham, din etapa a 24-a din Premier League.

City a făcut instrucţie cu Tottenham, pe teren propriu, şi a făcut 3-0 încă din minutul 66. Ilkay Gundogan a reuşit o dublă, dar al doilea gol, cel de 3-0, a fost special. Mijlocaşul turc a primit o pasă de gol de la portarul "cetăţenilor", Ederson. Goalkeeperul brazilian l-a lansat excelent pe Gundogan, după ce l-a văzut pe acesta că pleacă foarte bine într-o "gaură" din defensiva lui Spurs.

Gundogan a demarat excelent şi, până să marcheze, l-a umilit pe Davinson Sanchez, fundaşul lui Mourinho, pe care l-a făcut să cadă din picioare în încercarea de a-l bloca.

Turcul Gundogan are parte de un sezon excelent la Manchester City, în care a marcat deja 12 goluri şi a livrat o pasă de gol. Şi Manchester City se află într-o formă de zile mari. Trupa lui Pep Guardiola  e lider detaşat în Premier League, după o serie de 16 victorii la rând şi 21 de meciuri fără înfrângere în toate competiţiile. Mai mult, în aceste 21 de partide, City a primit doar opt goluri.

Afla mai multe despre: ilkay gundoganmanchester cityedersonpasa de golvideo 

viewscnt
Articole similare