Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Asta simte o învingătoare. Nu pot să descriu în cuvinte". Ce a declanşat euforia Simonei Halep

VIDEO | "Asta simte o învingătoare. Nu pot să descriu în cuvinte". Ce a declanşat euforia Simonei Halep

Simona Halep

Comentarii

La două luni distanţă de la succesul de la Wimbledon, Simona Halep continună să celebreze câştigarea celui de-al doilea turneu de Grand Slam din carieră. La iniţiativa unuia dintre sponsori, a şasea jucătoare a lumii rememorat clipele de după victoria cu Serena Williams.

Simona Halep a fost într-o continuă sărbătoare după ce a cucerit turneul de la Wimbledon. Astăzi, la mai bine de două luni de la succesul de pe iarba londoneză, locul 6 WTA a rememorat cele mai frumoase clipe care au succedat victoria în faţa Simonei Halep.

După cum se poate vedea şi în videoclipul de mai jos, prima imagine care îi vine în minte jucătoarei din Constanţa este cea în care ţine în braţe trofeul în forma unui platou de argint.

A doua cea mai frumoasă amintire a Simonei Halep este primirea de care a avut parte pe Naţional Arena, acolo unde a prezentat trofeul în faţa a peste 25 de mii de spectatori.

Cum sângele apă nu se face, românca nu putea uita nici de ceremonia inedită pe care a avut-o la Constanţa. Halep a făcut turul oraşului într-un autocar descoperit.

 

 

Simona Halep, locul 6 WTA, a câştigat turneulul de la Wimbledon, al doilea turneu de Grand Slam din carieră, după ce a învins-o, pe 13 iulie, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 9 WTA, după numai 55 de minute de joc.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ronaldo & Messi @thebestfifamensplayer #ronaldo #messi #thebest #fifa #cristianoronaldo #lionelmessi #milano #fifaawards

O postare distribuită de Telekom Sport Romania (@telekomsportromania) pe

Afla mai multe despre: halepwimbledonwta 

viewscnt
Articole similare