Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Atletico a învins-o pe Betis şi i-a luat locul în clasament. Barcelona, o nouă victorie în LaLiga. Celta - Mallorca, meci spectaculos! Toate rezumatele

VIDEO | Atletico a învins-o pe Betis şi i-a luat locul în clasament. Barcelona, o nouă victorie în LaLiga. Celta - Mallorca, meci spectaculos! Toate rezumatele

La Liga

Comentarii

Barcelona a bifat pe terenul lui Elche a cincea victorie în ultimele şase etape. Catalanii au avut emoţii după ce au fost conduşi la reuşita lui Fidel Chavez.

Betis - Atletico Madrid 1-3

Atletico a învins-o pe Betis şi i-a luat locul în clasament. Madrilenii au fost rapizi şi au deschis scorul prin Joao Felix. La pauză s-a intrat la egalitate însă, după ce Tello a marcat pentru 1 la 1. 

Echipa lui Simeone a forţat golul victoriei în repriza secundă. Mai întâi, Felipe a nimerit doar bara. La aceeaşi fază, Gimenez a fost oprit de Bravo. Atletico a preluat din nou conducerea, cu a doua reuşită a lui Joao Felix. Tabela a fost închisă de Lemar, iar victoria o duce pe Atletico pe locul 4, la egalitate de puncte cu Barcelona. 

Intrat la pauză în locul lui Gavi, Ferran Torres a marcat primul său gol în campionat pentru Barcelona. Tot o rezevă a adus şi victoria catalanilor. Memphis Depay a bătut impecabil un penalty pentrun henţ, iar echipa lui Xavi a ajuns la 11 partide consecutive fără înfrângere în campionat.

A plouat cu goluri în meciul dintre Celta Vigo şi Mallorca. Gazdele au condus de trei ori, dar au fost egalate de fiecare dată. Victoria a venit la ultima fază a meciului.

Franco Cervi a lovit bara, însă Galhardo a fost la locul potrivit şi a deschis scorul pentru Celta. Oaspeţii au egalat însă repede, prin Gonzalez. Suarez a dus-o din nou în avantaj pe Celta, înainte de pauză. Mallorca a egalat cu noroc, după autogolul lui Aidoo. Iago Aspas nu a fost de acord cu scorul de pe tabelă şi a marcat pentru 3 la 2.

Celta a rămas în inferioritate, după eliminarea căpitanului Mallo. În plus, Mallorca a primit şi penalty, iar Salva Sevilla a egalat la 3. Nu acesta a fost însă rezultatul final. Şi gazdele au beneficiat de lovitură de la 11 metri, iar Iago Aspas a marcat golul victoriei.

După patru meciuri în care a luat trei puncte, Cadiz a regăsit gustul victoriei în La Liga. Golurile succesului cu Rayo Vallecano au venit în partea a doua. Portarul Luca Zidane a fost eroul negativ al meciului. Alcaraz a deschis scorul cu o lovitură de cap la care fiul lui Zizou s-a făcut de râs. O ieşire greşită a aceluiaşi Zidane a adus al doilea gol al lui Cadiz, reuşit de Idrissi, care a stabilit şi scorul final.

Afla mai multe despre: laligavideorezumate 

viewscnt
Articole similare