Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Atletico Madrid, pas uriaş spre titlu! Cu două victorii în meciurile cu Osasuna şi Valladolid, echipa lui Simeone devine noua campioană a Spaniei

VIDEO Atletico Madrid, pas uriaş spre titlu! Cu două victorii în meciurile cu Osasuna şi Valladolid, echipa lui Simeone devine noua campioană a Spaniei

La Liga

Comentarii

Continuă lupta pentru titlu în La Liga. Atletico Madrid a trecut de Real Sociedad, scor 2-1 şi se îndreaptă spre trofeu.

Atletico Madrid a făcut un pas uriaş spre titlul din Spania după victoria de pe teren propriu cu Real Sociedad. Echipa lui Simeone a început tare şi a rezolvat meciul în mai puţin de jumătate de oră de la start. Carasco a deschis scorul pentru madrileni, cu al cincilea său gol stagional. Correa a dublat avantajul lui Atletico, după o pasă de la Luis Suarez. Real Sociedad a punctat în final, prin Zubeldia, dar gazdele au câştigat şi au prima şansă la campionat. Cu două victorii în meciurile cu Osasuna de acasă şi cu Valladolid în deplasare, echipa din Madrid ia trofeul.

Sevilla pune presiune pe podiumul din La Liga după victoria în faţa Valenciei. Înaintea meciului de pe Ramon Sanchez Pizjuan, Fernando a primit trofeul pentru cel mai bun fotbalist al lunii aprilie. Iar brazilianul a fost din nou decisiv pentru andaluzi. I-a dat o pasă perfectă lui En Nesyri, iar marocanul a înscris în minutul 64 singurul gol al meciului. Trupa lui Lopetegui s-a impus cu 1-0 şi s-a apropiat la un punct de Real Madrid.

Celta Vigo emite pretenţii europene după o nouă victorie în campionat. Veteranul Nolito a înscris golul galicienilor, care se află la două puncte de poziţia a şaptea, ocupată de Villarreal, care are un meci mai puţin.

 

Afla mai multe despre: la ligaatletico madrid 

viewscnt
Articole similare