Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Avertismentul lui Petrescu înaintea debutului în noul sezon din Liga I: "Cine nu e concentrat, n-are cum să joace cu Dinamo Zagreb"

VIDEO | Avertismentul lui Petrescu înaintea debutului în noul sezon din Liga I: "Cine nu e concentrat, n-are cum să joace cu Dinamo Zagreb"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a fost prima echipă din Liga I care a jucat un meci oficial în noul sezon. Echipa lui Dan Petrescu s-a impus în partida din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, scor 2-0, în deplasarea de la FC Floriana.

Acum, la doar trei săptămâni după câştigarea celui de-al treilea titlu consecutiv în Liga I, CFR Cluj debutează în noua stagiune din campionat, duminică, în deplasarea de la Academica Clinceni. 

"Atmosfera e foarte bună, mai ales că au revenit la antrenamente Djokovic şi Păun. Va fi un meci foarte greu, nu ştim ce vor face ei, pentru că ei au schimbat foarte mulţi jucători. În sezonul trecut, au reuşit rezultate peste aşteptări şi merită felicitări.

Jucătorii mei nu au cum să nu fie motivaţi înaintea meciului cu Clinceni. Cine nu va fi concentrat în această partidă, e clar că nu va juca în meciul cu Dinamo Zagreb. Nu ai cum să nu fii concentrat în prima etapă, faci parte din lotul echipei campioane şi trebuie să demonstrezi că meriţi să îmbraci acest tricou" , a declarat Dan Petrescu.

Miercuri, de la ora 21:00, CFR Cluj va evolua, pe propriul teren, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, împotriva lui Dinamo Zagreb.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare