Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | „Băi, Victore!”. Piţurcă, luat la rost pentru excluderea din lot a lui Pigliacelli. Antrenorul Craiovei e acuzat de mitomanie. Adevărul motiv din spatele deciziei

VIDEO | „Băi, Victore!”. Piţurcă, luat la rost pentru excluderea din lot a lui Pigliacelli. Antrenorul Craiovei e acuzat de mitomanie. Adevărul motiv din spatele deciziei
Comentarii

Momente fabuloase la finalul meciului meciului dintre U Craiova şi Hermannstadt. Antrenorul gazdelor, Victor Piţurcă a fost certat de către fani, în ciuda faptului că echipa lor favorită s-a impus cu 3-0. Motivul? Excluderea din lot a lui Mirko Pigliacelli.

Înaintea meciului cu Hermannstadt, Victori Piţurcă a surprins pe toată lumea în momentul în care a decis să nu îl includă în lot pe Pigliacelli. Antrenorul oltenilor şi-a motivat decizia spunând că italianul nu este în formă. Doar că sursele noastre susţin că manegerul oltenilor s-a săturat de mofturile italianului care a afişat în ultima vreme o atitudine arogantă fiind acuzat şi de faptul că face atmosferă proastă la echipă. Portarul a avut o discuţie cu oficialii olteni în urmă cu două săptămâni la meciul contra Chindiei, acesta fiind sfătuit să îşi bage minţile în cap pentru că altfel riscă să piardă de tot echipa. 

Însă cei mai tineri fani ai „Leilor din Bănie” nu l-au crezut sub nicio formă pe Piţurcă şi l-au luat la rost înainte ca acesta să se urce în autocarul echipei.

„Victor, de ce l-ai scos pe Mirko din lot? Băăăă, credeţi dumneavoastră că nu e bun? Băăă, Piţurcă!!!”, au strigat puştii spre amuzamentul lui Victor Piţurcă. 

Mai mult, nemulţumirea la adresa lui Piţurcă i-a făcut şi vedete pe puşti. Aceştia au dat declaraţii în faţa camerelor de luat vederi. 

„(Ce l-aţi întrebat pe Victor Piţurcă?)
De ce l-a scos pe Pigliacelli din lot.

(Şi ce v-a răspuns?)
Că e accidentat.
Minte!”
, au declarat tinerii fani ai oltenilor pentru ziariştii aflaţi la stadionul Ion Oblemenco.

Afla mai multe despre: u craiovapiturcapigliacelli 

viewscnt
Articole similare