Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bălaşa a ales cel mai bun "11" din istoria naţionalei. Alegeri controversate făcute de fundaş, lipsesc nume grele

VIDEO | Bălaşa a ales cel mai bun "11" din istoria naţionalei. Alegeri controversate făcute de fundaş, lipsesc nume grele
Comentarii

Mihai Bălaşa, fundaşul celor de la U Craiova, convocat de urgenţă de Mirel Rădoi la echipa naţională, a alcătuit cel mai bun "11" al naţionalei în viziunea lui.

Alegerile lui Bălaşa sunt puţin controversate. Jucătorul Craiovei a ales o defensivă alcătuită din fotbalişti care au jucat recent sau încă sunt în activitate. Totodată, o absenţă mare, printre altele, este Gică Popescu. 

Cel mai bun "11" al naţionalei în viziunea lui Bălaşa: Lobonţ - Contra, Tamaş, Chiricheş, Chivu - Rădoi, Hagi, Maxim - Mutu, Adi Ilie, Ilie Dumitrescu.

Bălaşa a descris şi golul ideal în această echipă: "Aş începe de la Lobonţ cu pasă scurtă către Tamaş, de la Tamaş spre Contra, de aici aş juca pas lung pe mijlocaşul ofensiv, de acolo la mijlocaşul central, Hagi - Rădoi şi de la Rădoi aş schimba partea cu o diagonală la Mutu, un doi Mutu cu Ilie şi cu Mutu care trage la poartă şi marchează".

Convocare de urgenţă la echipa naţională. Mirel Rădoi l-a chemat la lot pe Mihai Bălaşa

Selecţionerul Mirel Rădoi l-a convocat de urgenţă pe Mihai Bălaşa, fundaşul Universităţii Craiova, aflat iniţial pe lista adiţională a jucătorilor echipei naţionale pentru partidele din octombrie.

Afla mai multe despre: mihai balasa 

viewscnt
Articole similare