Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bancu comentează faza la care Astra a cerut penalty: "M-a lovit mingea". Fotbalistul aşteaptă convocarea la echipa naţională :)

VIDEO | Bancu comentează faza la care Astra a cerut penalty: "M-a lovit mingea". Fotbalistul aşteaptă convocarea la echipa naţională :)
Comentarii

U Craiova a câştigat cu 1-0 primul meci din play-off, cel cu Astra, dar giurgiuvenii au cerut penalty la un posibil henţ al lui Nicuşor Bancu. Fundaşul comentează faza şi de asemenea îl anunţă pe Cosmin Contra că aşteaptă convocarea la naţională.

"Fiecare echipă îşi doreşte să obţină maxim, noi la fel, din fericire am ieşit învingători. Suntem fericiţi cu toţii că am început cu bine acest play-off. Nici ei, nici noi, nu ne-am creat mari ocazii", a spus Bancu despre meci. 

Căptainul Craiovei a comentat şi posibilul penalty cerut de cei de la Astra: "Părerea mea e că nu a fost nimic, m-a lovit mingea în jumătate de metru".

Întrebat dacă se aşteaptă să fie convocat la echipa naţională, Bancu a răspuns afirmativ, dar îşi aşteaptă şi un alt coleg: "Da, bineînţeles, mă gândesc să mă cheme mister Contra la naţională. Sper să fiu chemat. Mi-aş dori din tot sufletul să fie chemat şi Mateiu, pentru că merită".

Afla mai multe despre: nicusor bancuu craiovaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare