Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bancu ştie ce a generat căderea Craiovei: "De acolo ni se trage" Care sunt planurile de viitor ale fundaşului

VIDEO | Bancu ştie ce a generat căderea Craiovei: "De acolo ni se trage" Care sunt planurile de viitor ale fundaşului
Comentarii

Nicuşor Bancu consideră că plecarea lui Mitriţă poate fi o explicaţie pentru evoluţiile sub aşteptări ale oltenilor din acest an.

Golgheter al Craiovei în prima parte a sezonului, Mitriţă a plecat în Statele Unite în pauza competiţională din iarnă. Iar alb-albaştrii tremură acum pentru locul 3 în acest final de sezon. 
 
"În această seară nu cred că putem să ne reproşăm ceva. Am avut atitudine, cum nu cred că am avut la niciun meci până acum, pe teren propriu. Toată lumea a fost mulţumită de jocul pe care l-am avut, dar, ca de obicei, fotbalul te pedepseşte atunci când nu înscrii. Am jucat foarte multe meciuri. Dezamăgiţi puţin, pentru că se putea mai mult în acest an, din păcate, plecarea lui Mitriţă ced că a fost un pas înapoi pentru noi. De acolo s-a tăiat puţin elanul nostru spre podium, spre primul loc. Ce putem să mai facem? Mergem înainte, mai avem 3 puncte avans faţă de Viitorul. Mergem la CFR să obţinem punct sau puncte şi după aceea vine meciul direct cu Viitorul şi trebuie să câştigăm" a spus Bancu la finalul jocului de aseară. 
 
"Ne dorim să luăm locul 3, dar ne doream să ajungem pe locul 2. Părerea mea că am pierdut nemeritat.Nu ne interesează pe noi cine câştigă campionatul în momentul de faţă, noi oricum am jucat fiecare meci la victorie, trebuie să câştigăm neapărat la Cluj"  a fost şi reacţia lui Mihăilă.
 
Bancu ar putea fi următorul produs de export al Craiovei. 
 
"A fost un an foarte bun pentru mine, mai ales, şi sper ca până la urmă poate, dacă nu voi pleca, îmi voi face treaba la fel de bine la Craiova, dacă voi pleca, vom vedea" a încheiat fundaşul alb-albaştrilor. 

Afla mai multe despre: u craiovabancumihailaplecare 

viewscnt
Articole similare