Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bărbatul care a făcut scandal şi i-a înjurat pe poliţiştii care l-au oprit în trafic este preşedintele unui club din Liga a 2-a

VIDEO | Bărbatul care a făcut scandal şi i-a înjurat pe poliţiştii care l-au oprit în trafic este preşedintele unui club din Liga a 2-a

Diverse

Comentarii

Lucian Rădulescu, preşedintele la Sportul Snagov şi director, director adjunct la CSM Ploieşti şi consilier la Camera Deputaţilor, a fost actor principal într-o episod revoltător.

Poliţistul Marian Godină a publicat pe contul său de Facebook un filmuleţ în care Lucian Rădulescu este surprins într-o ipostază condamnabilă. Preşedintele Sportului Snagov a fost oprit de poliţişti pe raza comunei Păuleşti, judeţul Prahova, după ce a staţionat într-o zonă în care parcarea era interzisă.



Atitudinea lui Lucian Rădulescu a fost însă revoltătoare. Conducătorul Sportului Snagov a coborât nervos din maşină, i-a înjurat pe poliţişti, i-a ameninţat şi a încercat să se folosească de calitatea sa de consilier la Camera Deputaţilor, pentru a scăpa de amendă. Bărbatul le-a aruncat apoi actele poliţiştilor şi a demarat în trombă.

Ulterior, Lucian Rădulescu s-a prezentat la secţia de poliţie, unde a continuat scandalul, însă şi-a recunoscut vina abia după ce s-a stabilit că se află în stare de ebrietate. În urma testării s-a stabilit că Lucian Rădulescu avea o alcoolemie de 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat.

Laura Moagher, deputatul PSD pentru care Lucian Rădulescu lucra, a anunţat că a întrerupt colaborarea cu acesta: ”Am luat la cunoştinţă cu profundă indignare de atitudinea total nepotrivită a domnului Lucian Rădulescu, în prezent consilier la cabinetul meu parlamentar de la Camera Deputaţilor. Sunt consternată de modul în care a reacţionat acesta în momentul în care a fost supus controlului în trafic, pe raza comunei prahovene Păuleşti, iar limbajul folosit şi utilizarea legitimaţiei de la Camera Deputaţilor sunt complet inacceptabile. Acest lucru trebuie evitat de către orice şofer oprit în trafic, la un control de rutină, cu atât mai mult de către o persoană care deţine, temporar, o funcţie într-o instituţie de stat! Având în vedere situaţia precizată, am decis să închei orice colaborare cu domnul Lucian Rădulescu, începând chiar de astăzi!”

În încercarea de a-şi justifica ieşirea, Lucian Rădulescu a declarat că poliţistul care l-a oprit ”îl vâna”: ”A fost un limbaj nepotrivit, poate la nervi, pe care mi-l asum. Însă trebuie să ştiţi că acel domn poliţist demult mă vâna. (Că a folosit legitimaţia de consilier la Camera Deputaţilor) Nu are treabă una cu alta. Toate documentele erau în portofel, inclusiv acea legitimaţie. Am fost amendat pentru staţionare interzisă. Poate am fost puţin recalcitrant, îmi asum ce am făcut”, a declarat Rădulescu pentru Observatorul de Prahova.

Afla mai multe despre: lucian radulescu 

viewscnt
Articole similare