Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Barca, SHOW cu 7 goluri în Ţara Bascilor! Atletico Madrid a câştigat dramatic meciul cu Alaves şi rămâne lider în La Liga!

VIDEO | Barca, SHOW cu 7 goluri în Ţara Bascilor! Atletico Madrid a câştigat dramatic meciul cu Alaves şi rămâne lider în La Liga!
Comentarii

Rezumatele zilei din La Liga.

 Sociedad - Barca 1-6

Barcelona e a doua în La Liga, la patru puncte de Atletico. Ceea ce trebuia să fie derby-ul etapei s-a transformat într-o demonstraţie de forţă a catalanilor pe terenul lui Real Sociedad. În ziua în care a împlinit 30 de ani, Griezmann a înscris în poarta fostei sale echipe şi a deschis scorul. Americanul Dest a stabilit scorul pauzei, cu prima sa reuşită în tricoul catalanilor. Imediat după pauză, l-a dat şi pe al doilea. Messi a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri jucate în tricoul Barcelonei şi nu putea lipsi de pe tabelă. Dembele a punctat pentru 5-0. Bascii au reacţionat în final cu reuşita frumoasă a lui Barrenetxea, dar au fost pedepsiţi. Messi a făcut dubla după o fază genială a jucătorilor lui Koeman iar Barca rămâne în lupta pentru event în Spania.

Getafe - Elche 1-1

Arbitrul de la meciul Getafe - Elche a oferit faza zilei în Spania. I-a pus piedică unui jucător. Asistentul a păţit-o şi el. A fost prins într-o alunecare şi l-a lovit pe jucător cu genunchiul în cap. Elche se putea distanţa de zona retrogradării, după ce a deschis repede scorul prin Milla. Getafe a revenit după o oră de joc.  Enes Unal a marcat din apropiere şi le-a adus madrilenilor a doua remiză consecutică în La Liga. Getafe putea câştiga în final din penalti, însă Badia şi-a salvat echipa.

Valencia - Granada 2-1

Valencia s-a îndepărtat de locurile retrogradabile după succesul de acasă cu Granada. Danezul Wass a marcat primul pentru lilieci, după doar patru minute de joc. Blanco a dublat avantajul gazdelor în partea a doua. Granada, o altă sfertifinalistă de Europa League, a înscris golul de onoare în final, prin veteranul Soldado. 

Villarreal - Cadiz 2-1

Villarreal îşi continuă cursa de urmărire a locurilor de Europa League, competiţie în care a ajuns în sferturi în acest sezon. Morneo a deschis scorul din penalty în prima repriză. Bacca a dublat avantajul submarinului galben, care a primit imediat gol. Alex Fernandez, fratele lui Nacho, de la Real Madrid, a înscris pentru Cadiz.

Atletico Madrid - Alaves 1-0

Atletico Madrid a câştigat dramatic meciul cu Alaves şi se menţine pe prima poziţie în Spania. Luis Suarez a punctat pentru a 19-a oară în acest campionat, avându-l deasupra doar pe prietenul Messi. Llorente putea să facă imediat 2-0, dar a trimis în bară (59). Omul meciului a fost însă Oblak, care a apărat o lovitură de la 11 metri cât un titlu. Era minutul 87, iar slovenul a intervenit excelent la execuţia lui Joselu. Atletico s-a impus şi îşi păstrează avansul de şase puncte peste Real.

Afla mai multe despre: la ligaatletico madridrezumate spania 

viewscnt
Articole similare