Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Barca, victorie mare la Sevilla! Catalanii au reintrat în cursa pentru titlu. Toate rezumatele din La Liga sunt aici

VIDEO Barca, victorie mare la Sevilla! Catalanii au reintrat în cursa pentru titlu. Toate rezumatele din La Liga sunt aici

La Liga

Comentarii

Barca se apropie de Atletico Madrid după victoria de pe Estadio Sanchez Pizjuan, scor 2-0. Dembele şi Messi au marcat golurile victoriei.

Barcelona a obţinut o victorie extrem de importantă pe unul dintre cele mai complicate terenuri din La Liga. Messi a deschis o nouă zi reuşită cu o pasă excelentă pentru Dembele, care a deschis scorul. Dest a avut şansa de 2-0, după o fază combinativă a catalanilor, dar a lovit bara. În final, Messi a fost omul potrivit la locul potrivit şi a stabilit scorul final. Argentinianul a ajuns la 19 reuşite în campionat. Este liderul marcatorilor, la trei lungimi în faţa lui Luis Suarez.

Ziua de La Liga a fost deschisă de un meci din subsolul clasamentului. Eibar a făcut doar egal cu ultima clasată Huesca. Golurile au venit în final: Sandro Ramirez a deschis scorul pentru oaspeţi. În două minute, Diop a egalat.

Alaves rămâne şi ea ameninţată de retrogradare după ce a pierdut acasă cu Osasuna. Golul nou pormovatei a fost marcat la Barja, cu un sfert de oră înaine de final. Osasuna e liniştită, la mijlocul clasamentului. 

Victorie mare şi pentru Getafe în partida contra Valenciei. Arambarri a marcat primul, printr-o execuţie senzaţională. Getafe a mai înscris de două ori prin Mata şi Alena. Oaspeţii au jucat în zece oameni din minutul 51 după eliminarea lui Diakhaby. În clasament, ”Los Azulones” i-au egalat chiar pe levatini, fiecare cu 27 de puncte.

Afla mai multe despre: rezumate la liga 

viewscnt
Articole similare