Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Barcelona - Napoli 3-1. Catalanii merg în sferturile UCL şi îşi anunţă candidatura la câştigarea trofeului

VIDEO Barcelona - Napoli 3-1. Catalanii merg în sferturile UCL şi îşi anunţă candidatura la câştigarea trofeului
Comentarii

Clement Lenglet, Leo Messi şi Luis Suarez au marcat golurile unei seri liniştite pentru FC Barcelona. Catalanii au învins-o pe Napoli cu 3-1 (4-2 la general) şi s-au calificat în sferturile de finală ale competiţiei. Acolo, Barca va da piept cu Bayern Munchen.

Barcelona a tremurat pentru calificarea în sferturile UEFA Champions League doar în primele minute ale returului cu Napoli.

După 1-1 în tur, italienii au fost la un pas să deschidă scorul prin Mertens. Barca şi-a început recitalul în minutul 10. Lenglet a dezgheţat tabela pe Camp Nou. 2-0 s-a făcut la mijlocul primei reprize. Messi s-a distrat cu apărarea napoletană şi nu i-a dat nicio şansă lui Ospina.

Starul argentinianul a scos apoi un penalti, pe care Suarez l-a transformat fără emoţii. La cabine s-a intrat cu scorul de 3-1. Napoli a primit şi ea penalti, iar Insigne a marcat în al cincilea minut de prelungiri. După pauză, Barcelona a ridicat piciorul de pe acceleraţie, iar Napoli putea relansa meciul.

Bara i-a mai salvat o dată pe catalani, iar Barcelona s-a calificat pentru al 13-lea an consecutiv în sferturile Champions League.

LIVE VIDEO Barcelona - Napoli 3-1 (Lenglet 10, Messi 23, Suarez 45 / Insigne 45+4)

Echipele de start:

Barcelona (4-3-3): Ter Stegen – Semodo, Pique, Lenglet – Roberto, Rakitic, De Jong – Messi, Suarez, Griezmann

Napoli (4-3-3): Ospina – Rui, Koulibaly, Manolas, Di Lorenzo - Barkley, Kante, Kovacic – Ruiz, Demme, Zielinski – Callejon, Mertens, Insigne


Final de meci. Barca merge in sferturile de finală!

Min 85. A doua bară pentru napoletani în acest meci. De această dată este rândul lui Lozano să aibă ghinion. Napoli rămâne cu un singur gol marcat pe Camp Nou, din penalty

Min 81. Gol marcat de Napoli, dar anulat de brigada turcă. Scorul rămâne acelaşi

Min 53. Ocazie pentru Napoli. Formaţia lui Gattuso putea reintra în cărţile calificării

Min 45+3: Penalty pentru Napoli!! Bate Insigne şi italienii reduc din handicap. 3-1 la pauză pentru catalani, după o repriză extrem de spectaculoasă

Min 45. Gol Barcelona! Penalty după un fault al lui Koulibaly şi Luis Suarez transformă lovitura fără emoţii

Min 31. Gol anulat Barcelona! Leo Messi înţeapă o minge şi duce scorul la 3-0. Dar Cuneyt Cakir anulează golul pe motiv de henţ. 

Min 23. Gol Barcelona! Leo Messi nu poate fi oprit! Starul argentinian marchează din cădere şi duce scorul la 2-0

Min 10. Gol Barcelona! Clement Lenglet se înalţă şi marchează cu capul după un corner. Primul gol în această ediţie de UCL pentru Lenglet

Min 1. Prima mare şansă de gol pentru Napoli!! Lorenzo Insgine loveşte bara în chiar startul meciului


Barcelona - Napoli, LIVE VIDEO, în direct pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro, astăzi de la ora 22:00

Barcelona porneşte cu prima şansă la calificarea în sferturile Champions League, după remiza din deplasare cu Napoli, scor 1-1. Catalanii au şansa să răzbune sezonul modest din LaLiga, acolo unde au terminat pe locul 2 campionatul. Echipa lui Setien a fost eliminată şi din Cupa Spaniei, în sferturile de finală, de Athletic Bilbao.

Gazdele au fost eliminate sezonul trecut din penultimul act de către Liverpool, după acel 0-4 de coşmar pe Anfield, în ciunda faptului că pe Camp Nou câştigaseră cu 3-0. În faza grupelor din actuala stagiune, Barcelona a încheiat clasamentul pe primul loc, cu 14 puncte, patru peste a doua clasată, Borussia Dortmund.

Echipa lui Setien e neînvinsă în ultimele 15 dueluri de pe teren propriu cu echipele din Italia, din care a câştigat 12. Din ultimele 30 de partide din UEFA Champions League are 18 victorii, zece remize şi doar două eşecuri.

Barcelona - Napoli, LIVE VIDEO, în direct pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro, astăzi de la ora 22:00

De cealaltă parte, Napoli a avut un modest şi mai slab în Serie A, acolo unde a terminat doar pe locul 7 în clasament. Fotbaliştii lui Gattuso au salvat însă sezonul prin cucerirea Cupei Italiei, după ce a câştigat finala cu Juventus, la loviturile de departajare. Gruparea de pe San Paolo a pierdut doar de două ori în ultimele nouă partide, cu Parma şi Inter. Mai are în rest cinci victorii şi două egaluri.

Napoli a încheiat pe locul 2 faza grupelor UEFA Champions League, la un punct în spatele lui Liverpool, şi se află pentru a treia oară în optimile celei mai tari competiţii intercluburi, după sezoanele 2011-2012 şi 2016-2017. 

Napoli nu o duce deloc rău în Liga Campionilor. Echipa lui Gattuso neînvinsă în ultimele şapte jocuri din această competiţie. 

Afla mai multe despre: barcelonanapoliucl 

viewscnt
Articole similare