Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Barcelona, victorie chinuită cu Las Palmas. Campioana Spaniei, la doar 5 puncte de liderul Real Madrid

VIDEO | Barcelona, victorie chinuită cu Las Palmas. Campioana Spaniei, la doar 5 puncte de liderul Real Madrid

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a reuşit o victorie cu mari emoţii în faţa lui Las Palmas. Campioana Spaniei s-a impus la limită în faţa insularilor.

Barcelona - Las Palmas 1-0

Barcelona s-a chinuit s-o bată pe Las Palmas, deşi a avut un om în plus încă de la jumătatea primei reprize. Alvaro Valles a văzut direct roşu.

Golul a venit după aproape o oră de joc. Raphinha a fost la finalizare. Joao Felix îşi putea scăpa echipa de emoţii, dar şutul său a zguduit transversala. 

Cu această victorie, Barcelona este la cinci puncte în spatele Realului. ”Galacticii” nu au jucat încă în această etapă.

Formaţia lui Carlo Ancelotti are meci pe teren propriu cu Athletic Bilbao, astăzi, de la ora 22:00.

Marele meci dintre cele două rivale eterne, ”El Clasico” Real Madrid - FC Barcelona, are loc la data de 21 aprilie, de la ora 22:00.

Xavi nu îşi schimbă decizia cu privire la viitorul său profesional

"Sunt foarte recunoscător pentru cuvintele de susţinere pentru mine şi pentru personal. Există încredere şi prietenie cu preşedintele, cu Deco, dar asta nu schimbă nimic.

Mă gândesc la ceea ce este mai bine pentru club şi insist că decizia există şi asta nu schimbă nimic", a declarat Xavi, la conferinţa de presă dinaintea partidei.

Afla mai multe despre: barcelonala ligaxavi 

viewscnt
Articole similare