Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Barcelona, victorie importantă cu Sevilla în La Liga! Meciul a fost decis de un autogol al lui Sergio Ramos

VIDEO | Barcelona, victorie importantă cu Sevilla în La Liga! Meciul a fost decis de un autogol al lui Sergio Ramos

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 1-0, fornaţia FC Sevilla, în etapa a opta din La Liga.

VIDEO | Barcelona, victorie importantă cu Sevilla în La Liga! Meciul a fost decis de un autogol al lui Sergio Ramos

Victoria a venit în urma unui autogol al lui Sergio Ramos. Fostul căpitan al rivalilor de la Real Madrid a înscris unicul gol al meciului, în propria poartă, în minutul 76. Catalanii au controlat meciul în bună măsură, având posesie superioară şi 13 cornere.

Cu această victorie, FC Barcelona a revenit pe primul loc al clasamentului, cu 20 de puncte, dar cu un meci mai mult decât Girona. FC Sevilla se află pe locul 12, cu 7 puncte. În La Liga urmează duelul locurilor 2 şi 3: GIrona, respectiv Real Madrid.

50 de milioane € pentru transferul lui Robert Lewandowski!

Robert Lewandowski (35 de ani), transferul-vedetă făcut de Barcelona în vara lui 2022, este tentat cu o ofertă importantă din Arabia Saudită. După transferurile lui Neymar, Sadio Mane sau Benzema, arabii vor să obţină şi semnătura lui "Lewa", care mai are doi ani de contract cu Barcelona.

Unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai Barcelonei, Robert Lewandowski, a primit o nouă ofertă din Arabia Saudită. Cautat şi în perioada de mercato din vară, când a refuzat oportunitatea, Lewandowski continuă să fie dorit în zona Golfului.

Presa din Spania scrie despre faptul ofertele din Arabia Saudită vor continua să-l caute pe Robert Lewandowski la începutul şi în vara lui 2024, când vor fi perioade de transferuri. Atacantului polonez şi Barcelonei li se vor pune pe masă 50 de milioane de euro pentru a spune "da" transferului. Rămâne de văzut care va fi poziţia lui "Lewa", care mai are doi ani de contract cu Barcelona.

Lewandowski şi-a dorit foarte mult transferul la Barcelona în vara lui 2022, când a fost cumpărat de la Bayern Munchen. De când a ajuns la echipa de pe Camp Nou, polonezul a marcat 39 de goluri şi a livrat 12 pase de gol în 54 de meciuri pentru catalani, cu care a câştigat un titlu şi o Supercupă a Spaniei.

Afla mai multe despre: fc barcelonafc sevillala liga 

viewscnt
Articole similare