Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Barella l-a făcut KO pe un copil de mingi la meciul dintre Grecia şi Italia. Cum a reacţionat starul italian

VIDEO | Barella l-a făcut KO pe un copil de mingi la meciul dintre Grecia şi Italia. Cum a reacţionat starul italian
Comentarii

Nicolo Barella a fost în centrul atenţiei, sâmbătă seară, la meciul dintre Italia şi Grecia, din preliminariile Campionatului European din 2020.

Jucătorul lui Cagliari a fost unul dintre marcatori în victoria cu 3-0 a Italiei, însă a ieşit în evidenţă cu un alt moment care nu îi face cinste. În prima repriză, după un duel pierdut cu Sokratis, fundaşul grec al lui Arsenal, italianul a şutat nervos în minge şi l-a lovit în faţă pe un copil de mingi care era la doar doi metri distanţă. Atât de puternică a fost lovitura încât l-a pus la pământ  pe puşti. Barella a sărit imedit peste panourile publicitare, şi-a cerut scuze şi l-a îmbrăţişat pe copil.

Nicolo Barella a fost cel care a deschis scorul în confruntarea dintre Grecia şi Italia, de la Atena, în minutul 23. Scorul final, 3-0 pentru Italia, a fost stabilit încă din prima repriză. Insigne a făcut 2-0 în minutul 30, iar Bonucci a dus tabela la scor de neprezentare, doar trei minute mai târziu.

Squadra Azzura este lider în grupa J din preliminariile Campionatului European, cu maximum de puncte după trei etape şi un golaveraj 11-0. Finlanda este pe poziţia a doua, cu şase puncte, în timp ce Grecia şi Bosnia stau la două puncte în urma nordicilor.

 

Afla mai multe despre: nicolo barellaviralvideocopil de mingi 

viewscnt
Articole similare