Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Bayern, din opt în opt! Campioana Europei a distrus-o pe Schalke, scor 8-0, în prima etapă din Bundesliga. Rezumatul meciului, AICI

VIDEO Bayern, din opt în opt! Campioana Europei a distrus-o pe Schalke, scor 8-0, în prima etapă din Bundesliga. Rezumatul meciului, AICI

Bundesliga

Comentarii

Bayern Munchen pare de neoprit. Campioana Europei a deschis sezonul cu o victorie incredibilă, scor 8-0 cu Schalke 04.

Încă din prima etapă a sezonului, Bayern Munchen a stabilit probabil scorul campionatului. A fost pentru prima dată în istoria Bundesligii, când o echipă marcheaza mai mult de şapte goluri în prima etapă. Mai mult, necunoscutul Jamal Musiala (17 ani) a devenit cel mai tânăr marcator din istoria clubului, în campionatul Germaniei.

Bundesliga pare că s-a terminat încă din prima etapă. Bayern Munchen a distrus-o pe Schalke

Bayern Munchen nu a putut sărbători alături de fani tripla din sezonul trecut, pentru că autorităţile locale nu au permis accesul în tribune.

În teren, bavarezii au măcelărit-o pe Schalke. Gnabry a bifat primul hattrick al noului sezon. Prima reuşită a venit după doar patru minute. Goretzka, fost jucător la Schalke, a dublat avantajul. Lewandowski a stabilit scorul pauzei din penalty. Gnabry a punctat repede de două ori în startul părţii secunde, de fiecare dată fiind servit de Sane, fostul star al lui City, la primul meci în tricoul lui Bayern.

Thomas Muller nu putea lipsi nici el de pe tabelă, după un asist genial al lui Lewandowski. Sane a punctat şi el pentru prima dată la Bayern două minute mai târziu. Tabela a fost închisă de Musiala, un englez de doar 17 ani venit anul trecut de la Chelsea. S-a terminat 8-0, iar Bayern a transmis mesajul clar că rămâne o forţă şi în acest sezon.

Afla mai multe despre: bayern munchenschalke 

viewscnt
Articole similare