Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Bayern şi Borussia Dortmund au făcut SPECTACOL în Bundesliga. Granzii au marcat 10 goluri! Le vezi pe toate, AICI

 VIDEO Bayern şi Borussia Dortmund au făcut SPECTACOL în Bundesliga. Granzii au marcat 10 goluri! Le vezi pe toate, AICI

Bundesliga

Comentarii

Bayern Munchen şi Borussia Dortmund au câştigat cu 6-1, respectiv 4-0, meciurile pe care Telekom Sport le-a transmis sâmbătă din Bundesliga

Bayern s-a răzbunat pe Werder pentru înfrângerile din ultimele două etape. Echipa din Bremen a deschis scorul, prin reuşita senzaţională semnată de Rashica. Bavarezii s-au enervat cumplit după primirea golului şi şi-au umilit adversara. Coutinho a fost cel mai bun jucător de pe teren.

Brazlianul a restabilit egalitatea, apoi a pasat decisiv la golul lui Lewandowski. Coutinho l+a ridiculizat în al doilea act pe Pavlenka şi a ajutat-o pe Bayern să se desprindă pe tabelă, cu un lob superb. Lewandowski a reuşit dubla şi a înscris pentru a 18+a oară în această stagiune. Coutinho şi+a mai trecut în cont un assist la reuşita lui Muller, apoi şi+a desăvârşit opera cu un şut fabulos. Brazilianul a încheiat meciul cu un hattrick şi două pase decisivă, iar Bayern - Werder s-a încheiat 6 la 1.

Dortmund a făcut şi ea spectacol, pe terenul echipei lui Alexandru Maxim, Mainz. Românul a intrat pe teren în ultimul sfert de oră, când soarta meciului era deja decisă. Reus a înscris superb până la pauză, iar la reluare, Borussia s-a dezlănţuit. Sancho a marcat pentru a 11-a oră în acest sezon, iar Thorgan Hazard a urcat scorul la 3 la 0. Schulz a înscris în premieră în tricoul lui Dortmund şi a stabilit scorul final, 0 la 4.

Afla mai multe despre: bayernborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare