Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Belodedici îl aşteaptă pe Cristiano Ronaldo la Bucureşti. Între timp s-a îmbrăţişat cu Figo şi Koeman: ”Pe ei îi cunosc mai bine”

VIDEO Belodedici îl aşteaptă pe Cristiano Ronaldo la Bucureşti. Între timp s-a îmbrăţişat cu Figo şi Koeman: ”Pe ei îi cunosc mai bine”

Echipa națională

Comentarii

Miodrag Belodedici a fost şi el prezent la tragerea la sorţi a grupelor pentru Euro 2020. Fostul mare internaţional român s-a întreţinut câteva minute cu Luis Enrique, Figo sau Ronald Koeman.

”Cu Figo m-am salutat, cu Luis Enrique, mai mult din partea asta, a Spaniei, pentru că îi cunosc mai bine. Pe Ronald Koeman, pe croaţii care sunt fosta Iugoslavie, pe croaţi, pe sârbii care au venit” a mărturisit Miodrag Belodedici.

Miodrag Belodedici, ambasador al Campionatului European din 2020 la Bucureşti, a declarat, sâmbătă seară, că a trăit tragerea la sorţi fără emoţii, subliniind că naţionala României trebuie să se califice, chiar dacă meciurile din play-off sunt foarte grele şi se joacă în deplasare. ”Franţa, Germania, Portugalia este cea mai frumoasă grupă.  Trebuie să ne calificăm, avem două meciuri foarte importante, jucăm şi în deplasare” a mai spus Belo.

Pentru a se califica la Euro-2020, tricolorii trebuie să treacă de Islanda (26 martie) şi de învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria (31 martie), ambele dueluri urmând a se disputa în deplasare.

Turneul final al Campionatului European va avea loc în perioada 12 iunie – 12 iulie 2020.

Bucureştiul va găzdui pe Arena Naţională patru meciuri: trei în grupa C (la 14, 18 şi 22 iunie 2020) şi o optime de finală, la 29 iunie 2020. În cazul calificării la Euro-2020, naţionala României va juca cel puţin două meciuri pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: belodedici 

viewscnt
Articole similare