Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Belotti a învins-o de unul singur pe Roma. Torino s-a impus cu 2-0 în capitala Italiei

VIDEO | Belotti a învins-o de unul singur pe Roma. Torino s-a impus cu 2-0 în capitala Italiei

Serie A

Comentarii

Torino a întrerupt seria de trei meciuri la rând fără succes. A învins-o pe AS Roma chiar la ea acasă datorită golurilor lui Andrea Belotti. Pentru gazde, aceasta a fost a treia înfrângere a sezonului.

FINAL | AS Roma - Torino 0-2 (Belotti 45+2', 86' pen.)

Min 86 - GOOOL TORINO!!! Acelaşi Belotti face dubla şi stabileşte scorul final din penalty.

 

Min. 45+2 - GOOOL TORINO!!! Belotti marchează din pasa lui Rincon


Fără nicio înfrângere în ultimele cinci partide de campionat, AS Roma primeşte, pe Olimpico, vizita celor de la Torino, care n-au mai câştigat de două partide în Serie A. "Taurul" din Piemont nu stă prea bine în campionat, e pe locul 10, cu 21 de puncte strânse până la jumătate sezonului. Trupa lui Paulo Fonseca a acumulat 35 de puncte şi e la şapte puncte de primele două clasate, Inter şi Juventus, care au câte 42.

AS Roma - Torino, de la ora 21:45, LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro, în etapa a 18-a din Serie A

În ultimele cinci dueluri directe dintre Torino şi AS Roma, trupa din Cetatea Eternă a câştigat de patru ori, în timp ce Torino s-a impus o singură dată. La ultima întâlnire directă de pe Olimpico, din ianuarie 2019, meciul fost spectaculos şi s-a încheiat cu victoria Romei, cu 3-2.

În meciul cu Torino, dacă marchează un hat-trick, Dzeko va ajunge la cota 100 de goluri marcate în tricoul gialorossilor. În orice caz, atacantul bosniac se apropie de centenarul de goluri: are 97 de reuşite şi 43 de pase de gol în 201 meciuri jucate pe Olimpico.

Afla mai multe despre: as romatorinoserie a 

viewscnt
Articole similare