Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bergodi, după seria victorioasă a echipei sale: "Obiectivul nu se schimbă" Care este secretul unui alt succes la Călăraşi

VIDEO | Bergodi, după seria victorioasă a echipei sale: "Obiectivul nu se schimbă" Care este secretul unui alt succes la Călăraşi

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari va juca împotriva Dunării lui Dan Alexa în etapa a 4-a a play-out-ului după ce a obţinut până acum doar victorii în partea a doua a sezonului.

Cu maximum de puncte în rundele din play-out, FC Voluntari a ajuns de pe locul 7 până pe poziţia a treia, în lupta pentru salvare. Însă Bergodi rămâne în continuare rezervat. 
 
"Nu ne-am salvat de la retrogradare deloc. Întâlnim o echipă bună care în ultimele meciuri a jucat bine, o echipă care ne-a pus în dificultate în meciul de acasă. Trebuie să abordăm meciul cu încredere în jocul nostru. Mie îmi ne frică că ne facem singuri rău. dacă nu abordăm meciul bine, dacă nu avem aceaşi mentalitate, vom avea proleme. Noi jucăm pentru a câştiga un meci dar ştiam că va fi unul foarte greu. Obiectivul era salvarea de la retrogradare, nu se schimbă în timpoul campionatului, în play out. Obiectivul rămâne salvarea de la retrogradare. Visul este fără baraj" a declarat italianul de pe banca ilfovenilor.
 

Afla mai multe despre: fc voluntaribergodidunărea călăraşi 

viewscnt
Articole similare