Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bergodi, după victoria din derby-ul Ilfovului, se pregăteşte de meciul cu FCSB: "Am amintiri frumoase acolo. Ne va fi foarte greu"

VIDEO | Bergodi, după victoria din derby-ul Ilfovului, se pregăteşte de meciul cu FCSB: "Am amintiri frumoase acolo. Ne va fi foarte greu"

FC Voluntari

Comentarii

Cristiano Bergodi este mulţumit după victoria echipei sale, 3-1, pe terenul celor de la Concordia Chiajna, dar italianul nu are timp pentru a se relaxa. Pentru Voluntari urmează ultimul meci din sezonul regulat, cu FCSB, considerat "greu" de tehnicianul în vârstă de 54 de ani.

"Am lăsat ultimul loc în clasament. Vreau să-mi felicit băieţii, chiar dacă am ratat în prima repriză. În a doua repriză echipa a reacţionat bine. Mă bucur, trei puncte foarte importante pentru noi, pentru moral", a spus Bergodi după meciul de luni, dintre Chiajna şi Voluntari. 

Acum pe penultimul loc în clasament, Voluntari se pregăteşte de meciul cu fosta echipă a lui Bergodi, FCSB: "Am amintiri frumoase acolo, chiar dacă am stat trei, patru luni. Echipa e foarte bună, au încredere după victoria cu Craiova, ne va fi greu".

Tot la microfonul Telekom Sport, Bergodi a vorbit şi despre factorul determinant în play-out: "Eu cred că în play-out pregătirea fizică va face diferenţa, se joacă până la 1 iunie. Cred că eu că dacă echipa e pregătită şi are încredere, în fiecare meci se poate întâmpla orice. Mentalitatea de a câştiga face diferenţa".

Afla mai multe despre: cristiano bergodivoluntarifcsb 

viewscnt
Articole similare