Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Blănaru, mesaj dur pentru o parte a fanilor Petrolului: "Ei nu sunt suporteri adevăraţi"

VIDEO | Blănaru, mesaj dur pentru o parte a fanilor Petrolului: "Ei nu sunt suporteri adevăraţi"

Petrolul

Comentarii

Petrolul s-a impus cu 2-0 în primul meci oficial jucat în acest an, în faţa celor de la Dunărea Călăraşi. Deac şi Blănaru au marcat golurile ploieştenilor, iar imediat după meci, atacantul le-a transmis un mesaj fanilor şi le-a cerut acestora să susţină echipa în lupta pentru promovare.

"Sunt foarte bucuros pentru victoria din acest meci, ştiam că avem o partidă grea, este o echipă bună, organizată şi sunt foarte încrezător în atingerea obiectivului la final de sezon. Acesta este obiectivul de la începutul sezonului, promovarea, acum nu contează că o să fie de pe locul 1, 2, chiar şi locul 3 duce la baraj, care îţi dă şansa să lupţi pentru promovarea în Liga 1.

Este presiune mare doar că sunt câţiva aşa zişi suporteri care mai mult stau în spatele tastaturii, ne înjură şi ei cred că nu sunt adevăraţii suporteri ai acestei echipe. Adevăraţii suporteri sunt cei care vin meci de meci acasă. Nu trebuie neapărat să baţi 5-0, importantă este victoria. Şi la orice pas înapoi sau o preluare greşită sunt câţiva băieţi care te înjurăşi nu cred că face bine nimănui" , a declarat Ştefan Blănaru.

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare