Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bogdan Andone, bulversat de numărul ocaziilor avute de FCSB: "Cred că dacă marcam zece goluri, mai puteam marca încă vreo cinci"

VIDEO | Bogdan Andone, bulversat de numărul ocaziilor avute de FCSB: "Cred că dacă marcam zece goluri, mai puteam marca încă vreo cinci"

FCSB

Comentarii

Bogdan Andone a ajuns la două victorii din tot atâtea meciuri pe banca FCSB-ului. După ce învins Milsami în prima manşă a turului I preliminar al Europa League, scor 2-0, FCSB a trecut şi de FC Hermannstadt, în prima etapă din Liga 1, scor 4-3.

Noul tehnician al FCSB-ului a fost bulversat de numărul de ocazii avute de echipa sa.

"Fără cuvinte, cu un ochi râd şi cu celălalt plâng. Atâtea ocazii de gol să îţi creezi într-un meci, cred că dacă marcam zece goluri, mai puteam marca încă vreo cinci. Nişte ocazii monumentale ratate din situaţii extraordinare, nişte acţiuni de atac foarte bune create de băieţi, dar în acelaşi timp poate şi o neşansă pe fază defensivă.

Golul al treilea primit, nu ştiu dacă a fost sau nu a fost (n.r. - penalty). Jucătorii Sibiului vorbeau după meci că şi ei au rămas surprinşi de decizia centralului.

Băieţii au făcut un meci bun, inclusiv Bălaşa a făcut un meci bun, a încercat şi pe fază ofensivă.

Le-am spus de vineri dimineaţă, cel mai important şi singurul lucru important e victoria. Nu contează cum câştigăm, că facem un meci foarte bun sau că facem un meci mai puţin bun, important e că la sfârşitul meciului să avem trei puncte.

Mă bucur pentru toţi jucătorii că au avut o evoluţie bună, au avut atitudine şi asta e calea pe care trebuie să meargă în continuare. (...) "Pentru mine mă bucur mai puţin deocamdată, mă bucur mai mult pentru băieţi, pentru că ştiu că e o presiune foarte mare asupra lor, mă bucur când au rezultate şi eu ştiu cât muncesc şi cât îşi doresc să facă rezultate", a declarat Bogdan Andone, la microfonul Telekom Sport.

Cât despre faptul că l-a titularizat pe Ionuţ Vînă la debutul la FCSB: "Am avut o discuţie cu el în prima zi când a venit la bază, mi-a spus că e pregătit din toate punctele de vedere, fizic, mental. El cunoaşte sistemul foarte bine, se cunoaşte foarte bine cu jucătorii, mai ales că o parte dintre ei au fost la Viitorul. Sunt prieteni foarte buni, mă aşteptam ca integrarea lui să fie rapidă".

Afla mai multe despre: andone 

viewscnt
Articole similare