Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bogdan Andone, scos din minţi de jucătorii săi la pauza meciului cu FCSB: "Parcă eram la hotel, noi eram galanţi"

VIDEO | Bogdan Andone, scos din minţi de jucătorii săi la pauza meciului cu FCSB: "Parcă eram la hotel, noi eram galanţi"

FCSB

Comentarii

Astra a început rău meciul cu FCSB şi a fost condusă cu 2-0 încă din minutul 29. Însă giurgiuvenii au revenit incredibil şi au reuşit să se impună cu 3-2 prin golurile marcate de Alibec, de două ori, şi de Seto.

"FCSB e o echipă foarte bună, cu jucători de o calitate individuală foarte bună. Iar noi, aşa cum zis şi înaintea meciului, suntem o echipă ofensivă, tocmai de asta mă aşteptam la o partidă spectaculoasă. Noi am pregătit meciul într-un fel, era nevoie de un şoc la pauză, pentru că în prima repriză am arătat ca cei care lucrează la hotel, cei care îi conduc pe oaspeţi, eram galanţi, aşa ne-am prezentat la ambele goluri.

A trebui să-i trezesc puţin. În repriza a doua am arătat mai bine, am fost mai agresivi, am pus presiune mai multă pe jucătorii de la FCSB. Chiar vorbisem cu Alibec şi cu Budescu, exact ce am pregătit în această săptămână la antrenamente, asta s-a şi întâmplat în joc. Eu mă bucur pentru ei, au avut reuşite şi îi felicit pe jucători pentru această revenire demnă de o echipă mare. Au arătat caracter după ce au revenit de la 0-2 împotriva unei echipe ca FCSB.

Vedem ce va fi la finalul sezonului cu Budescu şi cu Alibec. Tamaş a fost o pierdere grea pentru noi, dar recunosc că m-aş bucura pentru cei doi dacă ar avea oferte de la echipe de top din Europa sau din alte zone ale lumii. Sper să câştige bani, pentru că munca trebuie răsplătită, iar un transfer pentru ei ar pica foarte bine" , a declarat antrenorul Astrei, Bogdan Andone.

Afla mai multe despre: bogdan andonefcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare