Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bogdan Burcea, după victoria cu Nykobing: ”Am apărat cu onoare, determinare şi valoare poziţia României în această competiţie”

VIDEO | Bogdan Burcea, după victoria cu Nykobing: ”Am apărat cu onoare, determinare şi valoare poziţia României în această competiţie”

Handbal

Comentarii

SCM Craiova, deţinătoarea Cupei EHF, a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia daneză Nykobing Falster Handbold, cu scorul de 18-12 (9-6), în primul meci din grupa D a competiţiei.

”Am sperat într-o victorie şi am sperat că ceea ce am făcut în ultimul timp şi anume pregătirea tactică pentru acest joc, faza a patra a apărării, faza întâia a apărării va funcţiona şi ne poate apropia de un astfel de rezultat. După cum am început şi am evoluat, eu zic că este un rezultat pe deplin meritat şi îmi felicit fetele pentru acest lucru, precum şi portarul care ne-a apropiat de acest rezultat, pe Ekaterina Dzhukeva.

Cum anul trecut nu ne-am propus acest lucru (n.r. - să câştige trofeul) şi am luat meciurile pas cu pas, fazele acestei competiţii pas cu pas, acelaşi lucru ne-am propus şi în acest an, în primul rând calificarea în grupe ca să putem spera la o eventuală postură ca cea de anul trecut. Luăm meciurile pas cu pas, vom vedea, mă bucur că am reuţit să învingem o echipă care este pe val, o echipă care este puternică, vine dintr-o ţară unde handbalul este cel care este şi îmi felicit fetele. O spuneam mai devreme, am apărat cu onoare, determinare şi valoare poziţia României în această competiţie, sunt fericit pentru acest lucru, sper să o putem face şi ăîn campionatul României, în Liga Florilor pentru Craiova din nou”, a spus Bogdan Burcea la finalul partidei.

În continuare, SCM Craiova va avea programul: Amara Bera Bera – SCM (12 ianuarie), SCM – Podravka (18 ianuarie), Podravka – SCM (26 ianuarie), Nykobing – SCM (3 februarie) şi SCM – Amara Bera Bera (10 februarie).

În grupa A evoluează şi Măgura Cisnădie, care va debuta duminică, în deplasare, cu echipa daneză, Team Esbjerg. În grupa A mai joacă echipele SG BBM Bietigheim şi Storhamar Handball Elite.

Primele două clasate în fiecare din cele patru grupe se vor califica în faza sferturilor de finală a Cupei EHF.

În faza grupelor a ratat calificarea formaţia SCM Râmnicu Vâlcea, în urma disputei cu Ikast Handbold.

În 2018, Cupa EHF a fost cucerită, în premieră, de SCM Craiova.

Afla mai multe despre: scm craiovanykobinghandbal 

viewscnt
Articole similare