Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bogdan Ţîru a marcat primul său gol pentru Jagiellonia Bialystok, împotriva formaţiei Lech Poznan

VIDEO | Bogdan Ţîru a marcat primul său gol pentru Jagiellonia Bialystok, împotriva formaţiei Lech Poznan

Stranieri

Comentarii

Fundaşul central român, Bogdan Ţîru, a marcat, vineri seară, primul său gol în tricoul polonezilor de la Jagiellonia Bialystok, într-un meci de campionat terminat la egalitate, scor 1-1, pe teren propriu, împotriva celor de la Lech Poznan.

În minutul 41, după un corner bătut foarte bine, unul dintre atacanţii Jagielloniei a reluat periculos spre poartă, iar goalkeeper-ul oaspeţilor nu a putut respinge mingea decât în faţă, spre norocul lui Bogdan Ţîru care a deschis scorul. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1, după ce Moder a înscris, în minutul 62, cu un şut de la 22 de metri.

Jagiellonia nu traversează cea mai bună formă sportivă în Ekstraklasa, având cinci partide consecutive fără victorie - două egaluri şi trei înfrângeri - şi se află pe locul 10, cu 31 de puncte, după 24 de puncte. Obiectivul rămâne accederea în play-off, acolo unde merg primele opt clasate. În acest moment, locul opt este ocupat de Rakow, cu 32 de puncte.

Bogdan Ţîru s-a transferat în această iarnă de la Viitorul Constanţa, la Jagiellonia Bialystok, pentru aproximativ 600.000 de euro. Fotbalistul român a bifat, deja, trei prezenţe ca titular şi integralist pentru polonezi, însă fără să cunoască gustul victoriei: 0-0 cu Korona Kielce, 0-4 cu Legia Varşovia, 1-1 cu Lech Poznan.

  • Bogdan Ţîru are două prezenţe la prima reprezentativă a României.
  • Cota de piaţă a lui Ţîru, conform Transfermarkt, este de 1,5 milioane de euro.

VIDEO: Golul lui Ţîru - minutul 0:24

 

Afla mai multe despre: fotbalbogdan tirujaggiellonia 

viewscnt
Articole similare