Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bornă importantă pentru cel mai vârstnic jucător din Liga 1. A vrut să pună probleme CFR-ului la meciul 150: "Am venit să obţinem puncte"

VIDEO | Bornă importantă pentru cel mai vârstnic jucător din Liga 1. A vrut să pună probleme CFR-ului la meciul 150: "Am venit să obţinem puncte"

Hermannstadt​

Comentarii

Răzvan Dâlbea, la 38 de ani, este cel mai bătrân din Liga 1, dar asta nu îl împiedică să îşi conducă echipa de pe teren, meci de meci. Mijlocaşul central dorea ca echipa sa să plece cu punct sau puncte de la Cluj, însă o greşeală în apărare i-a costat pe cei de la Hermannstadt.

"Am venit să obţinem puncte, din păcte nu am reuşit. Le-am acordat prea multe şanse de a înscrie. Trebuie să fim mai atenţi la faze fixe, aşa am luat şi gol. Se pot întâmpla multe, este o aglomeraţie în careu. O nesincronizare ne face să nu obţinem puncte", a declarat Dâlbea la flash interviul de la finalul partdei. 

Un motiv pentru care Hermannstadt nu a început acest sezon prea bine este transferurile multe din această vară: "Într-adevăr, sunt mulţi jucători noi. Vin din campionate unde s-au oprit meciurile şi au nevoie de puţin adaptare. În câteva săptămâni ne vom arăta adevărata faţă".

Pentru Dâlbea a fost meciul cu numărul 150 în primul eşalon, însă mijlocaşul nu se gândeşte la alte borne pe care le poate atinge, ci la obiectivul echipei, acela de a rămâne în prima ligă: "Nu ştiam acest număr. Nu mă gândesc la 200 de meciuri. Mă gândesc la acest sezon, la îndeplinirea obiectivului".

Afla mai multe despre: hermannstadtdalbea 

viewscnt
Articole similare